Neviete to náhodou niekto. Myslím či sa im tam nepovalujú nejaké downgrady 2800 alebo tak nejak. Nemám tam ziadneho známeho, a chcem kúpiť TB. To Palomino ma už se**.
Printable View
Neviete to náhodou niekto. Myslím či sa im tam nepovalujú nejaké downgrady 2800 alebo tak nejak. Nemám tam ziadneho známeho, a chcem kúpiť TB. To Palomino ma už se**.
Tak tteda zaujimalo aj mna kedze idem asi za mesiac kupovat 1700+ TB v libre. Dufam ze budem mat stastie a dostanem nieco dobre ;D .
2 banalama: Inak sorry ze som ta vtedy natahoval s tou doskou ale fakt nedosli prachy. Teraz idem kupovat z libry dosku+proc+pamäte. Inak uz si sa zbavil tej dosky?
No čo keby si im skúsil zavolať.Obchodníci sú pormene ochotný a na 99% majú JIUHB 1,6V :wink:
to zvieratko: Dosku ešte mám ale mám už niečo rozpracované.
to nod: Sak teda skúsim, ale nedávam tomu velkú nádej. Už som sa niekolko krát pýtal na odbornejšie veci tých predajcov a večšinou nemali moc informácií. A v sklade by mi asi položili, veď tam lietajú ako špinavé prádlo.
2bananalama
Dnes ide kamoš do Agemu tak mu poviem nech sa ti opýta a nech zbehne aj do Libry.Ja som kupoval 1700+ v LIBRE a to asi tak, že som im volal na sériu a týpek ma prepol do skladu.Počkal so si síce okolo 10 min. :evil: ale stálo to za to./samo že keď som sa dozvedel aké majú tak som si ho dal odložiť a keď som išiel z roboty tak som sa pre procík zastavil.
P.S. Chce to len pevné nervy pri čakaní na odpoveď zo skladu. :wink:
Vďaka ti za ochotu. Urobil som to, majú JIUHB. Idem poňho. Dúfam že to bude AXDA1700DLT3C JIUHB 0308SPMV.
Core Thoroughbred-B
CPU Model 8
Performance Rating 1700+
Working frequency 1467 MHz
Package Type OPGA
Operating Voltage 1.6 V
Max Die Temperature 90° C
L1 Cache Size 128 KB
L2 Cache Size 256 KB
Multiplier 11x
FSB Frequency 266 MHz
Stepping Code JIUHB
Manufacture Year 2003
Manufacture Week 09
Production Batch M
Batch Production Number 1626
Downgraded from 2800+
A idem to vykuchať.
Takže zatial takto. Dole. :smoke:
Dod: To už neni pravda!
Ja som si kupil DUT3C JIUHB 0309 a som zvedavy, ako pojde. Obchodnik v Libre povedal, ze bez vseliakych zmien ide na 2600+. Som sa mu vysmial do oci (ved aj ja mam este jeden DUT3C JIUHB) a ten mi bez zmien bezi max na 11.5x166 a to ma dost daleko od 2600+.
pocuj,smejo, ;D , mas dobru dosku,,skusil si mu dat viac stavy,ked si ho taktil? ja mam tiez dut3c , na 1,8v pri 2700xp...., a to mam obycajnu msi 745Citace:
Původně odeslal Toxic
S napětím 1,6 jedu na 174x12,5 -> to jest něco nad XP ratingem 2700+ :-) Více mě nepustí paměti a na přemapovanou sadu násobičů (13+) mě nepustí deska... Ale mám za to, že se blížím ke stropu :-) V Alfacompu je mají za 2100 :-)
Jedná se o XP 1700+ JIUHB 0308 MPMW
Hovoríte tu o prime stable alebo polhodine práci vo worde? Ja som do toho JIUHB DUT3C downgrade2800 musel pustiť 1,79v aby šlapal 2700+(207x10,5). Ale inak je to skwelý kus. Málo sa hreje. :wink: