Re: Bíle dvd v černé skříni
Existuje oboje :-)
Když napíšeš co máš za vypalovačku, třeba se najde někdo kdo ti poskytne výměnu. Prvně bych ovšem zkusil kontaktovat prodejce.
Sprej koupíš v každé prodejně barvy-laky, nebo každém ..bachu či ..hausu, záleží jen na tvé šikovnosti a ochotě akceptovat ztrátu záruky.
když jsem před x lety kupoval v mironetu komp (sestavu), tak mi ZIPku přestříkali oni sami, protože se v černé prý nedělala...
Já podobný sprej kupoval v bauhausu, oddělení laků na auta ;)
Oblepit co nechceš mít zacákané, pak plynule přestříknout, nechat zaschnout (pořádně, jinak tomu může zůstat celkem blátivej povrch) a zopakovat kolikrát bude potřeba.
Doporucuju ti jednu max dve vrstvy, strikej totak ze zacnes mimo mechaniku a skoncis taky mimo ni. Tim zabranis vetsi vrstve a treba stejkani. Kup si jeste bezbarvy lak, a po finisi a zaschnuti to strikni jednu vrstvu bezbarvacem. jo a jinac ta barva je svi.e zatece uplone vsude:D
mám tady tu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47126 pokud by to nekdo vymenil a nebo prodal byl bych velice vdecny... a kdyby ne tak muzete mi poradit jak to mam prestrikat jestli to otevrit nebo jak moc to nechapu... díky
jak rozebrat mechaniku neporadim, ale poradim neco. Musis sundat to celo i dvirka. Kup si smirkovy papir vodni tak 1000 zrnitost. Pak si napust vodu, potom ty plasty do ty vody a obrous to aby to zmatnelo . Umej si poradne ruce at to neumastis. pak kup ten cernej stprej (obi , baumax.....) a k tomu si kup ve spreji bezbarvy lak (vyplati se to) pak nechas ten plast uschnout, a tim zpusobem co sem popsal nahjore (zacnes mimo plast a skoncis taky mimo , ze vzdal. cca 20 cm provedes nastrik. Dej max. 2 vrstvy. Pak jednu vrstvu bezbarvyho, a nech to cely aspon pul dne proschnout. Pak to sloz a je to ok.
Citace:
Původně odeslal
kubajz
...před vánocemi jsem si koupil novou nadupanou vypalovačku...
Nevim možná jsem krapet mimo téma, ale.... co je pojem NADUPANÁ vypalovajda - můžeš dát link na tento typ?
Nejsem milionář, taky nerad zbytečně kupuji něco navíc,
ale kupříkladu tahle NECka pálí za 550,- s daní
http://www.agen.cz/produkt/57726/NEC...cerna-bulk.htm
A pálí všechno bo se pletu ???
Chci tím jen říct, že asi bych raději dal 550,- než se kupovat sprej, odmaštovač, brusný papír, rozmontovávat mechaniku čímž ztratíš záruku atd atd...
Nevim no, jen tak uvažuji....
Mno pokud ten sprej pak vyuzijes, tak si to klidne prestrikej...V jinym pripade tu starou strel za par supu a kup si novou za 600,-
Super navod na lakovani je tady:
http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...0037&Itemid=60
Jak pise Atreides, vubec to nema cenu se stim patlat ;)
Bud si sezen od nekoho cernej panel, od nekoho kdo ji koupil treba tady: http://www.itlevne.cz/zbozi/dvdrw-ra...spx?p=z:216603 a ma bilou Case. Nebo tu tvoji prodej a kup si novou co ma obe cilka (kdyby si se zase rozmyslel a koupil opet bilou Case). Trochu prodelas, ale zase ten cas co by jsi venoval shaneni veci na prestrikani a pote samotne praci.... Muzes vyuzit jinak.
Díky moc vsem nejde o tech 600 az tak jde o princip ze jsem sni jeste nevypaloval a uz ji mam na prd tak to ji radsi prestrikam a mam z toho hned lepsi pocit...
tak ked si s nou este ani nevypaloval, tak ju budes predavat "ako novu" ;) ...prelakovavat sa naozaj neoplati, skor by som hladal cierny kryt (ved predsa sa to robi a nestoji ani tolko co jeden sprej...)
Hele a nebylo by jednoduzsi reseni sehnat cernou zaslepku ktera se otevira ???? Myslim jak bejvaj na novejch jak das mechaniku dozadu a pred ni ten kryt
Citace:
Původně odeslal
axetom
Hele a nebylo by jednoduzsi reseni sehnat cernou zaslepku ktera se otevira ???? Myslim jak bejvaj na novejch jak das mechaniku dozadu a pred ni ten kryt
no to je sice dobra rada ale kdyz vidim ty konstrukce oteviracich zaslepek tak bych na to moc nevsazel.. kazda je uplne jina a pochybuju ze trefi zrovna tu spravnou ktera mu tam padne jak prdel na hrnec.. bude to muset lepit nebo nejak dobastlit aby mu tam vubec drzela pac skrini je milion a i tak zaslepek :confused:
jako nejjednodussi povazuju koupit sprej, sundat celo s krytkou supliku coz neni problem a nastrikat.. taky sem to kdysi delal, sice je to uz hodne let ale no problem, ta plocha neni extra velka aby se musel bat o vysledek ;)
dalsim resenim ac bych to nepovazoval za reseni je to precmarat tlustym lihovym fixem, problem je v tom ze to bude s nadechem do fialova a budou tam videt z mensi vzdalenosti tahy fixem - takze mensi prasarnicka :D