Lotus notes :obnova zo zalohy
Mam nasledujuci problem..
Pc mi odislo do vecnych lovist... mal som ale zalohovane osobne subory v priecinku Data. Takze som si nahodil L.notes 8 (povodna 7) a ..... a nedari sa mi to dako obnovit.. stale si to pyta subor s koncouvkou nst .. mam tam len subory s ntf... v podstete mi ide len o zachranu kontaktou ktore budu asi vo phonebook.ntf ale cim to otvorit ked lotus to dako.. odmieta? "obnovilo mi len veeelky pocet prazdnych kontaktov na ktore ked kliknem posle ma na vyber lan pripojena ....
Neviete niekto poradit.. ako tie kontatky zachranit? UTFG som skusal ale dako som nic nevygoolil pouzitelne respektovne co by mi fungovalo.
Re: Lotus notes :obnova zo zalohy
Abych nezakladal novy thread ohledne Notesu, zkusim pridat dotaz sem.
Potreboval bych "zalohovat maily" tzn. z mailboxu (ci databaze, jak se tomu rika v terminologii notesu) to odlit nekam do DB na mem lokalnim disku (jednak kvuli zaloze a druhak kvuli omezene velikosti mail DB (na 110MB))
predem diky za rady a postupy..
Citace:
Původně odeslal
xvojta
Abych nezakladal novy thread ohledne Notesu, zkusim pridat dotaz sem.
Potreboval bych "zalohovat maily" tzn. z mailboxu (ci databaze, jak se tomu rika v terminologii notesu) to odlit nekam do DB na mem lokalnim disku (jednak kvuli zaloze a druhak kvuli omezene velikosti mail DB (na 110MB))
predem diky za rady a postupy..
Delam jeste pod starsi verzi 6.5, ale kdyz mas na Workspace nejakou DB (maily, atd) a bezi ti to pouze v online rezimu, kdy se to pri spusteni pripoji na hlavni server, tak je to easy. Klikni pravym na DB -> replication -> new replica a tam uz si pak navolis vse potrebne a vytvoris si na HDD .nsf soubor. Pak staci do replication -> find replica, vyberes tvuj domovsky server a tim si to muzes pravidelne zalohovat na HDD.
Citace:
Původně odeslal
Antiloopa
Delam jeste pod starsi verzi 6.5, ale kdyz mas na Workspace nejakou DB (maily, atd) a bezi ti to pouze v online rezimu, kdy se to pri spusteni pripoji na hlavni server, tak je to easy. Klikni pravym na DB -> replication -> new replica a tam uz si pak navolis vse potrebne a vytvoris si na HDD .nsf soubor. Pak staci do replication -> find replica, vyberes tvuj domovsky server a tim si to muzes pravidelne zalohovat na HDD.
takze jde navolit repliku typu "add" - inkrementalni. Ja myslel, ze vzdycky zreplikuje databazi... Tzn udela kopii aktualni do te "zalohovaci" a premazne tak vse, co v zaloze bylo novou replikou. Jestli tomu tak neni, je to super, diky. Vyzkousim... K+
Citace:
Původně odeslal
Antiloopa
ano tak to presne je, + lze u repliky nastavit, kdy jak casto a kam se ma ukladat, a take co presne se ma do repliky dat, zda napriklad nastaveni workspace, pripadne nastaveni notesu atp.