Otazka na Rychly Internet od T-comu (SK)
Tak som bol poziadany aby som zistil nieco viac o Rychlom internete od T-comu a F-OFDM
Ma tu s touto sluzbou niekto skusenosti? Zaujima ma hlavne chovanie F-OFDM vo velkom meste, vplyv okolia/stien baraku atp. Ze t-c nie je idealny provider je jasne ale alternativa je bud este hosi provider alebo nic a ani jedno nie je priatelne.
A este jedna suvisica otazka: co si myslite o PCMCIA karte v desktope cez PCI adapter? Takto sa to potom da vybrat a hodit do notesu a navyse clovek nemusi mat dalsiu krabicku pri pc ale ci a ako to bude fungovat nemam tucha
Re: Otazka na Rychly Internet od T-comu (SK)
T-com? Nesekol si sa a nie nahodou T-mobil, ked pises o Flash-OFDM?
no mas pravdu sekol ale to je detajl nie?
aj tak som sa nepytal na nazor na poskytovatela ale na technologiu a skusenosti s nou
Funguje to ako kedy a hlavne ako kde - niekde je signal lepsi a niekde horsi az ziadny.
"Velky Flarion" ma vyhodu, ze sa da pripojit ethernetom a netreba riesit ziadne drivery a podobne blbosti - proste zapojis a funguje. Ak mas notebook s PCMCIA, tak sa zase hodi ta PCMCIA karta. Mozno k tomu budes potrebovat externu antenu.
Kamos zobral T-mobila, ale o 3 dni to otrieskal riaditelovi o hlavu, lebo chceli po nom akciovu pokutu 10 000,- so slovami, ze chcel Rychly internet, nie akoze internet a ze nic nezaplati a ak sa budu sudit, tak ten sud 100% vyhra. Vzali to spat bez pokuty, omluvili sa...je dobry zakaznik a pravnik...
Teraz ma Orange "mydielko" a je maximalne spokojny. :p
Ked sme uz pri tom, tak Rychly internet je ako morske prasa - nie je ani rychly, ani internet ;D Ale ked nie je nic ine, tak sa to nudzovo pouzit da. Mapa pokrytia je na webe t-mobile, ale vzdy to treba vyskusat na konkretnom mieste.
"Mydielko" je asi Huawei E220, to ma aj orange aj t-mobile. V principe je to spolahlivejsie ako Flarion, vie to automaticky prepinat mod podla dostupneho signalu a dokonca to pritom ani nestraca pakety. Akurat je to tusim drahsie a ide do toho SIMka.
Vdaka chlapi,
Prilis ma to nepotesilo ale karma vas neminie
Flash-OFDM:
No ja by som to tak biedne zase nevidel.
Byvam v Kosiciach...a slape to v pohode...signal full...mam to v notebooku a myslim ze na bezne surfovanie(mail,prezeranie webu) to uplne staci.
Je sice pravda ze v mensich mestach to az take ruzove nieje,ale v nudzi lepsie ako nic.
Pomaly mi konci viazanost...takze za tie dva roky som bol velmi spokojny.Ziadne vypadky...vsetko funguje ako ma.
DAFree, myslim, ze jeden aj druhy operator ma nejaku moznost zapozicania zariadenia na odskusanie, pozistuj si v pobockach. A sam sa presvedcis a vyberies. ;)
hmm .. to mi ani nenapadlo ze by to mohlo ist ... ale da to rozum
este raz dik vsetkym zucastnenym :)