-
nejde prehrat video
Vypada to jako hroznej lama dotaz, mozna taky je... nejde mi prehrat video, jakekoli wmv, avi, mpeg.... Zvuk jde, titulky take jdou. Testovano VLC, Mplayer, Subedit, WMP. OS mam XP vsechny patche. Kodeky jsem vsechny odstranil a instaloval znova. Nekdy jen odstranil a nainstaloval jen jeden prehravac stale to nepomaha. System se mi reinstalovat nechce. Je divne ze ani VLC nejde... zkousel jsem i preinstalovat ovladace na grafickou kartu. Jedine video, ktere jde, je pres stream flash... Nejaka napady jak to vyresit? krom reinstalu...
-
Re: nejde prehrat video
Ono reinstal kodekov este neznamena, ze su ako maju byt. Skus prehravac kmplayer , ktory uz kodeky k sebe obsahuje a po dalsie stiahni si MMCompView v nom si mozes kodeky vypinat zapinat, bez dalsej reinstalacie.
-
zkousel jsem i nejaky cistic kodeku, taky nepomohlo...
KMP taky nejde, jednou se mi to povedlo nejak nahodit, ale pak jsem neco udelal a zase to neslo...
-
Mohol by si este napisat aku mas zostavu, pripadne aspon grafiku a ktore ovladace si pouzil ?
-
jo vidis... Je to na Gigabyte P35DS3R, E2140, Ati 3850, 2G RAM, 2x sata disk. Drivery mam Cat 8.3, pred tim jsem mel starsi... system XP profi x86
-
nevim sice jak se mi to povedlo, ale uz to funguje!!!! Vypada to ze to nejak souviselo s VLC a nastavenim, je zajimave ze to blbo i po jeho odinstalovani (asi prepsal nejaky hodnoty v registrech).
-