Ahoj,
chystam se ted na sluzebni cestu do US a chtel bych si privest par komponentu do sveho noveho pocitace.
Muzete mi, prosim, dat tip na nejake e-shopy, kde jste byli spokojeni s cenou i servisem?
Diky
Max
Printable View
Ahoj,
chystam se ted na sluzebni cestu do US a chtel bych si privest par komponentu do sveho noveho pocitace.
Muzete mi, prosim, dat tip na nejake e-shopy, kde jste byli spokojeni s cenou i servisem?
Diky
Max
napr. www.newegg.com je ich tam hafo
nechci zakladat zvalstni info, ale jelikoz mam moznost si nechat dovezt veci z USA pres konkretni osobu, nemohl by sem nekdo prubezne davat info co se vyplati kupovat. Vim ze spousta lidi travi svuj cas na ebay a ruznych shopech a ja ledascos potrebuji, jen bohuzel nemam cas a ani spise chut to vybirat. Kdyz by byl dobry tip jsem tomu cloveku pripadne schopen zprostredkovat nakup, ale nic neslibuji a zalezi na povaze zbozi a starostma s tim spojene :-) Nicmene pro nekoho snad nebude problem sem postnout link :-)
Moje oblasti zajmu - Audio - video
Vsem predem moc dekuji a karmou urcite setrit nebudu :-)
iPhone, iPod touch ... vacsina Apple veci
Pripadne ak by si chcel naozaj dobre notebooky tak tu http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/
a audio/video imho skoro cokolvek, ale existuju extremy na oboch stranach stupnice ;) Ked by ti moje napady prisli uzasne, chcem doviezt D300 :D
jediny full HD projektor co som videl v akcii bol Epson za bratru 100k CZK - pekne :) bodaj by nie ... inak projektor by som bral 720p, bohate to staci
Já chci taky do USA..bych si dovezl T61:) a co třeba tradiční adorama/bh fotovideo apod. ?
mno nechci se nekoho dotknout, ale mam pocit ze podvedomi o projektorech je tady docela prumerne a zvlast u Full HD, v podstate jen deekay mi dal relevantni info a to zvazuji. Muzes uvest duvody proc je Full HD zbytecne pokud se pohybujes v rovnici 720p do 30k 1080i do 50k, mne to uz zas tak hrozna prirazka neprijde. Ale rad si poslechnu argumenty proc ne full HD.