Klon obrazovky v různém rozlišení
Řešim problém u GF 8800Gt kde potřebuji zobrazit na 2 monitorech tu samou plochu, ale každý monitor má jiné rozlišení. Jená se o LCD Tv kam táhnu HD signál přes HDMI kabel a jinou TV do které jde signál přes PC vstup. HD rozlišení je 1280/720, ale PC vstup má rozlišení do 1280/728. Tech 8 pixelů mi to kazí. Pokud pustim do TV 1280/720 tak mi to nevezme. Takže....lze na 8800Gt provozovat 2 obrazovky kde každá má jiné rozlišení? A pokud ano...jak na to?
Re: Klon obrazovky v různém rozlišení
Provozovat 2 obrazovky s ruznym rozlisenim problem neni, ale klon to nebude.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Provozovat 2 obrazovky s ruznym rozlisenim problem neni, ale klon to nebude.
Jo je mi jasné že to nebude klon....chci jen kopii obrazovky v různém rozlišení....nechci mít na 2 obrazovkách jednu plochu...tedy jakoby zvětšenou plochu.
Na tohle tedy staci Dualview a pridat si vlastni rozliseni. Nevidim duvod, proc by to nemelo fungovat. Ja jsem takhle zkousel ruzna nastaveni na obou monitorech i vlastni pridane.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Na tohle tedy staci Dualview a pridat si vlastni rozliseni. Nevidim duvod, proc by to nemelo fungovat. Ja jsem takhle zkousel ruzna nastaveni na obou monitorech i vlastni pridane.
Dualview ve windows mi plochu pouze roztáhne na druhý monitor a můžu si na něj odkládat další okna....to já nechci. Pokud nějakým softem provedu clon tak mi naklonuje rozlišení a nazdar...tady končim. Pokud víš a nějakém dalším způsobu, mohl by jsi se více rozepsat?
Citace:
Původně odeslal
Frost
Dualview ve windows mi plochu pouze roztáhne na druhý monitor a můžu si na něj odkládat další okna....to já nechci. Pokud nějakým softem provedu clon tak mi naklonuje rozlišení a nazdar...tady končim. Pokud víš a nějakém dalším způsobu, mohl by jsi se více rozepsat?
Podle mne to je preci logicky nemozne, pokud budu mit na jinem monitoru jine rozliseni, tak potom i icony budou na jinych mistech ( zmene rozliseni se taky preorganizuji). Pokud by jsi pak chtel mysi ject na jednu iconu, tak preci na druhem monitoru by ta ikona byla jinde, ktery monitor by pak byl ten pravy? To by pak znamenalo, ze na monitoru s nizsim rozlisenim by muselo byt neco jako ZOOM - neco jako kdyz se clovek pripoji pres VNC na pocitac s vyssim rozlisenim, a musi si posouvat obraz...
Ja vidim, ze ve tvem pripade je rozdil v rozliseni minimalni, ale predstav si, ze to same by jsi chtel aplikovat napriklad na moji televizi - mam FINLUX s VGA vstupem, ktery ale zvladne jen 640*480...