ako zapnem digital output na alc883
mam MB MSI K9N Neo s onboard zvukom alc883.
realtek uvadza ze tento kodek ma SPDIF I/O ale ja ho neviem zapnut. Mam klasicke ovladace a na karte so vstupmy a vystupmy by mal byt digital our v pravo dole no ja tam mam len prazdne modre miesto ... vie niekto poradit ?
Drivers: 5.10.0.5574 (stiahnute z realtek stranky)
MB: MSI K9N Neo
Zvuk: alc883
vopred dik za radu
Re: ako zapnem digital output na alc883
musis to mit nekde na desce, pokud to tam ma byt.. takze manual a hledat, vytahnes si to pak zadem ven
no MSI na svojich strankach tvrdi ze alc883 ma SPDIF vystup. v manualy som nasiel ze 12-pozicia v sekcii JUMPERS/SLOTS je konckovka pre vyvedenie SPDIF... ale uz v popise MB 12 pozicia nieje a ani na doske nikde nieje ... toto je v piiip ... kaslem na to idem do X-FI aspon nebudem mat problem...
PS: toto je druhy krat co sa mi nieco take stalo ... MSI RX800PRO mala mat podla krabice a predajcov GDDR2 pamate ... no na strankach MSI uz bolo ze ma osadene len GDDR1... bleh
mrkni se jeste jednou na ten jejich web, protoze se na globalu k tvoji desce nepise, ze ma s/pdif... ani v manualu to neni...
mozna ses spletl v revizi desky, protoze revize 2.0 uz ma ALC888 a tam mozna je ;)