Creative Sound Blaster X-Fi XP/Vista (32/64) Driver 2.15.0006
http://files2.europe.creative.com/ma..._2_15_0006.exe
Ak by nesiel priamy link tak treba ist klasicky cez creative download.
Fixes:
- Resolves the issue for systems with 4 GB of RAM.
- Resolves the Digital I/O detection issue when restarting your computer.
Re: Creative Sound Blaster X-Fi XP/Vista (32/64) Driver 2.15.0006
První zkušenosti: praskání v bednách, problémy s nastavením, BSOD atd. -> crap...
Bohužel tento driver mně tak dodrbal WXPSP2, že následoval "format". >:E
Nepomohlo odinstralovat "humus" driver ani celý Creative balík, vyčistit registry - nic.
Po 2 hodinách snažení jsem to vzdal a nahodil nová wokna => zpět na driver 2.9.7. :rolleyes:
Používám 4GB RAM a nemám s driverem 2.9.7 žádný problém.
No toto >:E.
Ja som mal nahodene posledne oficialne.
Pustil som setup tychto novych a toto ten setup urobil:
- uninstall starych
- restart
- install novych
- uninstall starej a install novej konzoly
Potom som hral par hodin Bioshock a pozeral neskor nejaky film. Vsetko ok.
Vystup ide ok na sluchadla cez x-fi predny panel, analog na 4.1 repraky, opticky vystup na receiver.
Mam XP+SP2+updates na zostave v podpise.
Zatim jsem nepozoroval zadny zavazny problem. Vse se chova jak ma.
Nebudu dráždit hada bosou nohou - verze 2.9.7 mě maká v pohodě (1 formát wokenic díky novému driveru mně stačil).
Prosím Vás kde bych na netu našel kompletní balík ovladačů pro VISTA 32...... při přechodu na nový systém dodané CD je nepoužitelné :(
takhle mi to sice nainstalovalo ve Vistách ovladače a je tam i jakási konzola.... ale byl jsem zvyklej chodit přes tu jejich grafickou konzoli, kde jsem si vše upravoval :(
Po update ze starých ovladačů mi taktéž začali praskat repráky, ale stačilo ve Správci zařízení aktualizovat ovladač a bylo to v pohodě...
http://tresta3.hilaryduff.cz/upload/...e_zarizeni.png
Takže beta ovladače fungují výborně...
Citace:
Původně odeslal
DAFER
Prosím Vás kde bych na netu našel kompletní balík ovladačů pro VISTA 32...... při přechodu na nový systém dodané CD je nepoužitelné :(
takhle mi to sice nainstalovalo ve Vistách ovladače a je tam i jakási konzola.... ale byl jsem zvyklej chodit přes tu jejich grafickou konzoli, kde jsem si vše upravoval :(
Že by tady? Předpokládám že pro X-Fi Xtreme music, kterou máš v popisu ;)
http://cz.europe.creative.com/suppor...ct=1&x=33&y=12
Citace:
Původně odeslal
tresta3
Takže beta ovladače fungují výborně...
Tyto drivery nejsou "beta", ale "final" - ačkoliv u mně skončily tyto drivery "fiaskem".... :mad:
Nové "beta" drivery máš tady: http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=70192
;)
Citace:
Původně odeslal
meteor
Ne jedná se o X-Fi Platinum Fatal1ty a ovladače jako takové (cca 50MB) jsem našel... ale nějak z toho nejsem schopen dostat panel na ovládání, konfiguraci apod.... vše je to přístupné jen pouze pod takovým jednoduchým rozhraním přes start....
Je to OK? Ja popravdě na ty Visty stále ještě nemám "chuť" takže nevím zda-li to vypadá pod XP jinak než pod Vistama ...... bavím se stále o zvukovce...
Tahle verze driverů u mě na XP maká v pohodě. Žádné praskání v reprácích. Instaloval jsem je jako aktualizaci na rok starý systém, později i na novou instalaci se SP3 a v pohodě. Mám Xtreme Music. Jelikož mám systém se 4MB RAM, tak to byla víceméně povinost.
dobrý den mam proble at delam codelam nefunguji my zadni reprobedny skousel jsem vse :-(
Pouziva niekto tieto ovladace a opticky vystup? Nie som si isty ci je to od tychto ovladacov ale pri pouzity optickeho vystupu z predneho panelu x-fi sa zvuk seka.
Idem nahodit starsiu verziu ale ak ma niekto skusenost tak budem happy.
==
Max1987: mne idu zadne bedne ok ale mozes mat ine bedne ako ja, iny model x-fi, ... skus byt presnejsi a napis si zostavu, mozno sa niekto potom chyti
... no tak 2.9.7 neviem nahodit ani bohovi a to som skusal x postupov, koncilo to vacsinou pro bsod
som rad, ze som nahodil spat 2.15.6
asi pockam na najblizsie oficialne lebobeta od cl mi nevonia
Ahoj, mám kartu zvukovku Sound Blaster X-Fi ExtremeMusic. Musel jsem přejít na systém Windows 2000, jelikož mám jen 256MB ramek a XP by byly moc pomalý...! Mám problém rozjet tuto zvukovku! Ovladače nainstaluji manuálně, ale nevím jak tam nahrát ten program na ovládání hlasitostí a přepínání modu, abych si mohl nastavit jednotlivý repráky... (jde mi pouze o: Entertainment/Audio Creation/Game Mode Consoles) při instalaci mi to vždy hodí chybu:
Installation is unable to continue because of one or more unresolved issues. Please contact support services and quote "Error I-001"
a ještě hlášku
DoInstall fails to Launch E:\audio\AcreMode\setup.inx. DoInstall return error code is -2147213312.
Nevíte někdo co s tím nebo jestli neexistuje nějaký alternativní program, kde a jak si nastavit jednotlivý vstupy,výstupy...? Jestli to nerozjedu na W2k, tak je to teda na...