D-Link DIR-615/EDIMAX-6504N
Vybírám nový router a vzhledem k častemu používání NTB bych rád koupil už w WLAN. Mám Dva kandidaty, ale nemůžu se rozhodnout. Cenově vychází velmi podobně. Na d-linku je velmi komplexní nastavení což edimax nemá ani zdaleka. Ale zase je otázka zda to člověk využije.
D-Link
EDIMAX
Re: D-Link DIR-615/EDIMAX-6504N
Já můžu doporučit Buffalo WZR-G300N, mám ho doma už dlouho a chodí parádně. Existuje pro něj několik alternativních firmwarů(DD-WRT, Sveasoft,...), takže není problém s chybějícíma funkcema. Navíc to má solidně rychlý cpu, takže tomu nedělaj problémy P2P ani při vysokejch rychlostech.
Nikdo další nemá zkušenost.? Mám sice už objednanou lepší verzi a to DIR-635 ale i tak bych rád znal názor uživatele.
Ja momentalne pouzivam DI-624 a pokial do toho nechces narvat openwrt ci ddwrt viac ako dostacujuci, pripadne ak nepotrebujes USB tlacenie a podobne staci.
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Ja momentalne pouzivam DI-624 a pokial do toho nechces narvat openwrt ci ddwrt viac ako dostacujuci, pripadne ak nepotrebujes USB tlacenie a podobne staci.
No abych rekl pravdu neplanuju tam hned rvat openwrt nebo ddwrt, ale co jsem cetl snad to ani neni mozne. Kazdopadne se poohlidnu co to umi a neumi. Ale potesil jsi me ze jsi spokojeny uzivatel. Diky vsem.