Nevie niekto, kde by som ho mohol zohnat na slovensku? Nasiel som ho v mnohych cennikoch, ale na sklade ho udajne nikde nemaju. Nama niekto typ kde ho momentalne zozeniem? Podla starsich prispevkov som myslel ze na slovensku s nimi problem nie je.
Printable View
Nevie niekto, kde by som ho mohol zohnat na slovensku? Nasiel som ho v mnohych cennikoch, ale na sklade ho udajne nikde nemaju. Nama niekto typ kde ho momentalne zozeniem? Podla starsich prispevkov som myslel ze na slovensku s nimi problem nie je.
Stale hovorim, ze www.asbis.sk
To som si vsimol. Samozrejme. Prefaral som toto forum kvoli tomu niekolko-krat, lebo mam akutnu potrebu disk.priestoru. ALE NIE JE SKLADOM (uz mi to tvrdi moj dodavatel niekolko dni! - ak by bol, uz by som ho mal snad doma). PRETO sa pytam. Otazka znela, kde ho maju momentalne, nie kde je len v cenniku alebo kde ho mali. Dufal som ze dostanem aj iny typ ako tu uz padol.Citace:
Původně odeslal Julo
Akoze tvoj DODAVATEL ma zmluvu aj s Asbisom?? Pretoze v cenniku je, ze ho maju na sklade...Citace:
Původně odeslal mico
Ten obchod v ktorom nakupujem uz dlho a je celkom seriozny nepoznam az tak aby som vedel s kym maju zmluvu - zial, ale ked som povedal typkovi, ze by ho mali mat v asbise, tak on povedal ze vie ale ze ho nemaju skladom. Aj tak diki - zachvilu tam zavolam, nech si to overia. btw: vcera poobede som tam bol a tvrdili to iste. dost ma to stve lebo ho potrebujem a ak je problem na ich strane tak budem zly.Citace:
Původně odeslal Julo
:lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal mico
:lol: :lol: :lol:[/quote]
:o :o :o
V piatok 4.4. o 14:00 sme volali do hore zmienej firmy, ktora by IBM 120GB-8MB mala mat a povedali nam tuto informaciu: HDD IBM 120GB-8MB BOL naposledy skladom asi pred 2 TYZDNAMI a bolo to len par kusov. Kedy budu znava nam nevedeli povedat ani priblizne. Asi som nikoho nepotesil ale aspon je v tom konecne jasno. Takze, aj ked je v cenniku ze skladom je - nic to neznamena. Zial.
Dobra sprava pre vsetkych zaujemcov o tento disk priamo zo zdroja (asbis) . Dnes doobeda disky DOSLI na sklad. Som fakt poteseny :D :D :D
No vidis, hovoril som ti, ze disky tam urcite maju... :-))) No a kupil si ho?
A kolko si za neho dal?
MOC 6300-6500,- (asi 10% rabat) Presne neviem. Mam ho uz od vcera u nich na sklade - z asbisu ho poslali hned v pon. Ale vcera z roboty som nestihal pren ist tak idem az dnes. dnes som pekne nervozny :-)Citace:
Původně odeslal Julo
Uz ho mam doma. Funguje sqele - je velmi rychly a aj velmi tichy. Podla mna v tejto kategorii jasna volba.
No tiez si myslim, ale niekde som videl test, kde ho degradovali... :-( Tu niekde na fore som videl linku... Podla mna je pecka. Potom ho otestuj v HD Tach a daj sem obrazok... Porovname... :-)))