Mam 120gb na system 2x80gb na data hodil jsem swap soubor na raid...
a zda se me ze to beha lip.. .cim to merit ? nebo je nejaka jina osvedcena kombinace jak to rozlozit ??? predem dik za radu...
Printable View
Mam 120gb na system 2x80gb na data hodil jsem swap soubor na raid...
a zda se me ze to beha lip.. .cim to merit ? nebo je nejaka jina osvedcena kombinace jak to rozlozit ??? predem dik za radu...
Samozrejme, ze ti to pojde takto lepsie.
Ved STRIP je rychlejsi ako signle disk. :)
Aký máš PCI radič? Aj ja si chcem kúpiť nejaký. Dá sa z neho bootovať?
nevim mam nejakyho Highpointa snad 370 mam ho uz celkem dlouho jinak funguje to uplne skvele bootujeto CD-romkujeto proste cokoliv...
jen staci dat v biosu boot from SCSI.. :]] a beha to fakt super... teda oproti single disku.... mam raid cca 2 roky... a sem spokojenej.. a za tu dobu me spadnul jenom jednou ... ale to mam zase z toho ze se v tom vrtam... ale stejne doporucuju dulezite data zalohovat prece jenom ve stripu je 2xvetsi sance na ztratu dat....
Jééžiš, to ti závidím. Mal som na doske Promise a detekovalo to strašne dlho. Po zmene dosky potrebujem niečo také ako máš. Prosímťa, ako sa presne volá tvoja karta? Promise už nechcem, Silicon nepoznám a na HP počúvam len samé chvály. Unás v libre majú len Promise a v SOFOSe zase Silicon. Budem a musieť poobzerať po tom HP. Len prosím ťa to označenie.?
Defiant:
Aky BIOS mas v tom HPT ???
Pretoze ten kedysi podporoval ATAPI zariadenia (CD-ROMky) ale v novsich BIOSoch a zariadeniach tuto podporu odstranil!
Podpora CD-ROMky bola asi v jednej alebo dvoch verziach BIOSu... Najnovsie BIOSy zasa podporuju disky nad 128GB. Takze si mozes vybrat :roll: A disky to detekuje tiez dost dlho.
RAID spadol len raz ??? No dakujem pekne. :roll:
no spadnuj jenom jednou ale jelikoz taktuje... atd furt sem se vtom stoural...+ sem mel slabej zdroj tak si za to muzu sam... jinak to slape v pohode...
Šak mi niekto už povedzte výrobcu IDE133 RAID radiča s HPT chipom.
Tych radicov je plno, vacsinou maju chip HPT alebo CMD.
Za tym HPT by som sa velmi nehrnul, je to celkom shit. :roll:
Tak poraď niečo dobré.?
no ono kdyz je to dobre, tak je to taky pekne drahe...coz asi tudiz nejni pro nas... :?Citace:
Původně odeslal bananalama
zas takovy shit to neni
Jeeeeeeežiš, šak ja vám vôbec nerozumiem. Povedzte značku a typ a ja to kúpim. ;D
MomoBrut kedysi testoval HPT372 a ten posledny Sillicon... Vyslo to takmer narovnako, akurat Sillicon tusim troska rychlejsie... Niekde by to tu malo byt...