-
problem s IE 7
mam takovej zajimavej problem - kdyz si nainstaluju vsechny ovladace k HW (nize PC1) a nejakej ten software (seznam nize) tak se mi stava to ze kdyz si pustim IE tak mi 90% stranek po cca 10 vterinach vytuhne a musim dat ukoncit. Pokud ale spustim IE 7 bez doplnku tak mi vsechno jede tak ja ma bez problemu (akorat mi docela dost vadi ze nemam ty doplnky :( ) ... nevite nekdo cim by to mohlo byt ??? vsechen software je legalne koupenej a registrovanej na mne...
seznam software tak jak ho instaluju
Windows XP SP2 + vsechny aktualizace
ovladace deska -> grafiky -> zvuk -> tisk+scan
Office XP Proffesional
WinDVD Platinum 7
ACDSee Photomanager 9
MSN Messenger Live
Nero7
Freeze
-
Re: problem s IE 7
Jak doplňky? máš na mysli software který jsi sepsal níže nebo máš na mysli nějaké pluginy do IE7?
Jako zkusil bych jedině metoda pokus omyl...nainstalovat OS a updaty...a po každé instalaci zkoušet IE..jestli se problém projeví tak rychle, tak to zjistíš brzy. Předpokládám, že jsi zkoušel reinstal IE7 z instalačky ?
-
Re: problem s IE 7
myslim doplnky IE - je mozne ze by to delali VGA ? protoze se mi to zacne stavat az chvili po nastartovani systemu a ty vga maj pasiv a kdyz si na to sahnu tak ten chladic ma takovejch dobrejch 80-90° C .... a taky jsem jim vypnul CrossFire :)
Freeze