Cau,
existuje naka chemikalie na vyhnani bublin??
Diky
Printable View
Cau,
existuje naka chemikalie na vyhnani bublin??
Diky
Občas pomůže vypnout zapnout, trochu s ním zachrastit, ono se to spraví. Někdo tam dává jar, ale přijde mi to divný ???
ja to vzdy necham jet aspon 24hodin nebo vic... vzdy vsechny zmiznou!
a ze jich tam vzdycky je :wink:
kapicka jaru staci a bubliny vyleti ven jak splaseny :!: fakt muzu jen doporucit, ale tim jarem fakt setrit! jen nepatrne mnozstvi :wink:
Ten jar muzes zkusit, ale fakt jen par kapicek, me se zdalo, ze to nejak nezabira tak sem nakapal vic a nakonec to vypadalo jak v pohadce "hrnecku var".
Nepouzivam expanzni nadrzku (pokud ji clovek ma tak s bublinama neni problem).
Ted to delam tak, ze system plnim pomoci cerpadla, ponoreneho do hrnce (tu hadici co se ji ta voda vraci tam ponorim taky). Po naplneni parkrat zapnu a vypnu, za chodu to cerpadlo v hrnci vhodne naklonim a za par sekund jsou bubliny venku. Pak pod tou vodou nasadim uz jen hadici na sani toho cerpadla cimz to uzavru a hotovo - je po bublinach.
P. S. Pokud mas take uzavreny system a po odvzdusneni a uzavreni se ti tam presto objevi bubliny, tak to znamena, ze to nekde netesni, staci kdyz unikne par kapek vody a pak si to nasaje vzduch.
Nadrzka rulezz...ted mam takovou velkou vodotesnou el. krabici cca 3l vrch do tvaru pyramidky je z pruhledneho plastu...uvnitr cerpadlo 600l (efektivne 100l/h)...bublinky jsou vzdy kdyz davam novou vodu...voda z vodovodu obsahuje dost rozpustenych plynu...ale cerpadlo vzdycky jen chvilku zavrci a bublinky sou pryc...vyvod vody je kolmo vzhuru...Nak
Diky,
ten jar zabral, ale ted si nejsem jistej jestli jsem neudelal chybu - dal jsem tam s jablecnym aroma misto citronovyho....
;D
ty si ale pako, samozrejme ze tam patri citronovej :!: ;D :mweheh:
no ja dal cif a taky to jelo :idea: ;D
kde se dají sehnat ty expanzni vaničky??
ja si kouppim asi ponorny čerpadlo a dam to do zavařovačky asi tak 0.5-0.7L
do šroubovaciho vička dam dvě diry na hadičky a jednu pro čerpadlo
snad to pofachči:?
Tak nakonec jsem objevil novej zpusob vyhnani bublin!!!
Staci cepadlo otevrit pod vodou, vytahnout vrtulku a "vysypat" z ni bublinky, pak zase slozit.
:idea: :idea: >:} >:} :idea: :idea:
:-o