Nvidia CC, jak nastavit Classic view?
Zdravim,
Pod dlouhe dobe jsem presel z ATI na Nvidii a mam 2 problemy, ktere vlastne usti v jeden. Na novych driverech nejsem schopen pouzit coolbits protoze zrubany CC (v tomhle ohledu se Nvidii "uspesne" podarilo dohnat stejne tragicky CC ATI) nedovoli zobrazit pres coolbits aktivovany refresh lock. Poradi nekdo jak na novych drivetrech 16x.xx > aktivovat klasicky pohled? Predem dik!
Re: Nvidia CC, jak nastavit Classic view?
Citace:
Původně odeslal
Perplex
Zdravim,
Pod dlouhe dobe jsem presel z ATI na Nvidii a mam 2 problemy, ktere vlastne usti v jeden. Na novych driverech nejsem schopen pouzit coolbits protoze zrubany CC (v tomhle ohledu se Nvidii "uspesne" podarilo dohnat stejne tragicky CC ATI) nedovoli zobrazit pres coolbits aktivovany refresh lock. Poradi nekdo jak na novych drivetrech 16x.xx > aktivovat klasicky pohled? Predem dik!
Pokud jedeš v XP, existuje na to soubor pro úpravu registrů Enable Old... (mám ho doma, večer můžu poslat)... Ve Vistách máš IMHO smůlu...
Pod XP se da pouzit tohle:
Kód:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
"SedonaDisable"=dword:00000002
"ContextUIPolicy"=dword:00000001
"TaskbarUIPolicy"=dword:00000001
"CplGroupUIPolicy"=dword:00000002
Ulozit jako .reg file a pridat do registru. Pak lze prepinat mezi starym a novym panelem. Na Vistach nic takoveho nejde, ale tam ani u DX her neni refreshlock potreba.
Dekuji mnohokrate za tak blezkovou pomoc, vyse uvedeny navod na reg jsem take nasel, ale byly v nem uvedeny jine hodnoty :( Proto mne to nefungovalo. Ted uz to maka. Mam XPcka, a CRTcko takze refresh je pro me nutna vec. Pro DX veci lze pouzite jeste metodu pres DXDIAG a v posledni zalozce v OVERRIDU zmenit hodnotu z 60 na 100. Ovsem pro OpenGL to fungovat nebude.