Re: Upadlý SPD čip na DIMM
Pro sikovne ruce je samotny akt pripajeni prace na par sekund (pokud je opravdu pouze upadeny chip, bez poskozeni tistaku).
Zkus to vyfotit detail, snad by se našel někdo, kdo by ti to byl ochotný připájet.
Ano mozne to je, pro uspesne pripajeni pouzij nasledujici podstup:
- dopln si bydliste (pro lepsi orientaci pripadnych opravujicich)
- pozadej, zda ti to nekdo za flasu, cokoladu, ci drobny uplatek pripaji
- urcite se ti nekdo ozve
Treba ja, ale jen v pripade osobniho predani :)
Tak ja se pridam jinak. Ted sem sundaval chladic co znamy blbe nalepil na 1gb ddr2 od a-data a jak sem ho sundaval, sundal sem ho i s jednim cipem:D proste maso:D
dobře, fotky udělám za hodinu, musim nabit fotak, ale takmy jde o to že když bude SPD fungovat jesli ta pamět bude ok, memtest mi napsal chyby, tak nevím jesli je to kvůli tomuhle, ale určitě bych byl pro kdybych k někomu zajel a dal uplatek, protože sem celkem levej:D
po nahrání mi to hlási chybu, "Nahrání souboru selhalo" jakto? jinak obrázky mám pěkné
co prosim? Jestli tu mel byt odkaz nebo img, tak nic nevidim.
Pokaždý mi při nahrávání obrázku hodí chybu, že se to nezdařilo, nejde ani bmp ani jpg a gif, ale třeba rar ano, je to něaké divné, mohl bych ti to zaslat na icq bo e-mail?
Citace:
Původně odeslal
Candys.SLR
Pokaždý mi při nahrávání obrázku hodí chybu, že se to nezdařilo, nejde ani bmp ani jpg a gif, ale třeba rar ano, je to něaké divné, mohl bych ti to zaslat na icq bo e-mail?
Spis to nahrat na neco jako http://imageshack.us/ a hodit sem odkaz. Takovychto podobnych serveru pro free hosting obrazku je spoustu.
JJ presne tak a pak to nak vymyslime, nejsi zas tak daleko od HK, zalezi jestli se ti vyplati nekde jezdit, nez si poridit nejakou jinou. Protoze tady neni zaruceno, ze je ok. Jakou ma velikost?
Citace:
Původně odeslal
Candys.SLR
Ahoj, mám jeden problém jak už naznačuje titulek, od staré DIMM128MB mám upadlý spd čip...
:p malú, ja som to tiez prehliadol, ked je to tak zlepene.
:) ;), tak to je otazkou, jestli se ma cenu tim zabyvat.
Zjavne to mas urvate aj s ploskami, takze to bude trochu viac prace, ale spravit sa to da.
Kdyby to šlo tak že bych to někomu zavezl, dal mu colu bo neco jiného a fungovalo by to tak super, ale jesli je to něako náročný tak to nechám být, jde mě hlavně o to že 128dimm uš jentak neseženu :lol:
Fotky nejsou uplne idealni, ale imho Rainbow ma recht - ten chip je sundanej i s pajecima ploskama. Opravit se to da, ale neni to prace na par minut, a uz to nikdy nebude vypadat jako netknuty. Takze zvaz, jestli ti to stoji za to.
Tak jo, děkuji za odpovědi, prostě ji nechám tak jak je a dám ji někam kde jsou 98čky tam jim ot nevadilo a kdyš spadnou tak se nic neděje, neni to přeci jen pamětí :D a za odpovědi moc díky :smile:
ohledne chybovani a nemoznosti instalace XPecek - zkus zmenit v biosu casovani, protoze pokud tam mas nastaveni podle SPD, bude nejspis v tomhle problem
mno, tak časování 3-3-3 manual, xpčka začínaly nabíhat slibně ale pak naskočila modrá obrazovka s chybou a resetlo se to....nechám ji na 98čky
jak rikaj chlapi, je tutove utrzena s ploskama, takze to uz neni prace na par minut. Nutno dratovat. Kdybych mel casu nazbyt, tak ti to opravim, ale jak rikam, naklady na dopravu, plus ta prace s tim, hod inzerat do bazaru a treba ti 128MB nekdo za tu kolu da....
má jakákoliv oprava u 128mb dimmu smysl ?:)
Keby bola moja, tak si to opravim. Ale obavam sa, ze tie chyby nesuvisia s chybajucou EEPROM.
Citace:
Původně odeslal
Ladron
má jakákoliv oprava u 128mb dimmu smysl ?:)
viz post c.11;12;13;16 a 17 :p;)
Citace:
Původně odeslal
Arg
jak rikaj chlapi, je tutove utrzena s ploskama, takze to uz neni prace na par minut. Nutno dratovat. Kdybych mel casu nazbyt, tak ti to opravim, ale jak rikam, naklady na dopravu, plus ta prace s tim, hod inzerat do bazaru a treba ti 128MB nekdo za tu kolu da....
jako opraví nebo dá novou (použitou) ???