Nekde sem cet, ze se da nak preflashovat nebo softwarove upravit rychlost vypalovani... treba z 16x na 24x... co je na tom pravdy???
Printable View
Nekde sem cet, ze se da nak preflashovat nebo softwarove upravit rychlost vypalovani... treba z 16x na 24x... co je na tom pravdy???
Ano da sa to ale len u niektorych napalovaciek nap z Hp 4 sa da spravit 8, ale to je na vlastne nebezpecie poskodenia CDRW :-)Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Viac o tom mas na www.cdr.cz
Vyšel o tom článek v Chipu - nepamatuju si přesně číslo - určitě je to v jednom z čísel od 10/02 do 3/03. Na tomto fóru se už několik podobných témat objevilo - zkus Hledat.
Jo, záleží to ale na HW.
Třeba Liteoni CDRW se dělaly dvě verze když jsem to kupoval - 40x a 32x.
prodávali taky 24x, což byla zpomalená 32x, takže šla flashnutím změnit na 32x. některý 32x byly zpomalený 40x, ale já měl smůlu.. takže mám real 32x.
jj, píšou toho hodně na cdr.cz...
No tak čo som si ja všimol tak dosť Lite-onov ide pretočiť na viac len nahratím firmwaru.
tak jsem taky hledal a nic jsem nenašel, jde něco udělat s teacem 516?
ne :-(Citace:
Původně odeslal eraser
tak to je škoda, já bych udělal cokoliv, může to být i riskantní, potřebuju tu línou mrchu pořádně rozhejbat..Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
jo jde to uspesne sem to videl jet na Samsungu ale ja bych to neskouselCitace:
Původně odeslal Killer[SH
Jo???Jen zmenit firmware???By nebylo tak spatny,ale na kvalitu to negativni dopd mi nebude,nebo jo???Citace:
Původně odeslal Marty
ne, pokud to pujde, tak to na kvalitu nebude mit negativni dopad... :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Takze bych tam vlastne mel dat ten firm z 32x,jo?Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič