Mac OS X a RYCHLE! spojeni se svetem
Zacinam byt pomalu zoufaly. Kolem toho Macu nejsem schopen najit zadne solidni informace. Potrebuju propojit MacOS X masinu s Linuxovym strojem nejakym hodne rychlym interface. Idealni by byl 10GBe, nebo neco tomu hodne podobneho. (prinejhorsim postaci i bonding 4x1GBe) Podminkou pro me jsou opensource ovladace na linuxovem konci a bezproblemove nasazeni v MacOS X (MacPro). Je neco na tenhle zpusob k dispozici?
Za kazdy nakopnuti spravym smerem budu vdecny.
Re: Mac OS X a RYCHLE! spojeni se svetem
ufff mno ja se mozna spatne vyjadril ... se softwarem si poradim. potrebuju hlavne hardware, kterej bude fungovat v linuxu a bude davat aspon 5GBps ...
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
ufff mno ja se mozna spatne vyjadril ... se softwarem si poradim. potrebuju hlavne hardware, kterej bude fungovat v linuxu a bude davat aspon 5GBps ...
Skor ja som ta zle pochopil ;) Sorry
Nic lepsiho cenove dostupneho nez bnding nekolika gigabitu asi neni. Jen by me zajimalo: co na tom chces provozovat? ty prenosy budou zrat hodne CPU, doporucuji nejake kvalitni PCI-E sitovky..
[VTIP]
Jestli jsi hodne dobry programator, muzes si zkusit propojit oba pocitace pres HDMI resp. DVI. Grabovaci karty pro DHMI se daji koupit relativne levne, ted jde o to napsat nejaky driver co bude posilat data skrz grafiku a prijimat z ty grabovaci karty ;)
HDMI 1.3 ma 10GBps :)
[/VTIP]
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
Citace:
Původně odeslal
Petrik
Nic lepsiho cenove dostupneho nez bnding nekolika gigabitu asi neni. Jen by me zajimalo: co na tom chces provozovat? ty prenosy budou zrat hodne CPU, doporucuji nejake kvalitni PCI-E sitovky..
[VTIP]
Jestli jsi hodne dobry programator, muzes si zkusit propojit oba pocitace pres HDMI resp. DVI. Grabovaci karty pro DHMI se daji koupit relativne levne, ted jde o to napsat nejaky driver co bude posilat data skrz grafiku a prijimat z ty grabovaci karty ;)
HDMI 1.3 ma 10GBps :)
[/VTIP]
nemohl by ses prosim vyjadrovat k veci?
jinak reseni se naslo v cene cca $1300 za sitovku a az budou zkusenosti, tak pripisu vic detailu
A jinak jsi vpohode? Ja se ti snazil poradit, k tematu a ty nejen ze neocenis mou snahu, napises ze to neni k veci a jeste mi das K-?
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
nemohl by ses prosim vyjadrovat k veci?
jinak reseni se naslo v cene cca $1300 za sitovku a az budou zkusenosti, tak pripisu vic detailu