Nemuzu nikde najit rozdil mezi temito verzemi. Pochopil jsem, ze to bude v kompatibilite s ruznymi kartami. Na Radeona HD3850 musim pouzit jakou verzi?
diky
Printable View
Nemuzu nikde najit rozdil mezi temito verzemi. Pochopil jsem, ze to bude v kompatibilite s ruznymi kartami. Na Radeona HD3850 musim pouzit jakou verzi?
diky
imho obě ale ruku do ohně za to nedám
Edit:Tak to jsem neveděl
Už sa o tom písalo v inom threade mám pocit. JEDINÝ rozdiel je v uchytení, ktoré poskytuje vyššiu kompatibilitu pre viaceré modely kariet. S1 pôvodná je už EOL. V ničom inom sa nelíši...;)
diky moc, ted jenom ten chladic nekde sehnat :)
ja ho dneska dostal v TNTrade - v ceniku bylo posledni kus v Praze, ale pani na telefonu povida, ze uz ho ma nekdo tejden objednanej. Tak jsem ji ukecal, aby dotycnemu zavolala, jestli ho jeste chce. Nechtel a tak uz chladi v mem pc :)
Jo a je to v1 a sedi presne.
To boli z prvej várky asi neoficiálnej, kontajnery vraj už dorazili do Europy a záujem je obrovský :) by som povedal, že jeden z Bestesellerov.
nevite jestli tu S1 dostanu na 8800 GT
Na 8800GT bez problémov vôjde - však je aj v podpore (vraj aj na GTS, ale toto som neskúšal nakoľko zatiaľ tam dávam HR03 GT).
nevíte někdo kde by je v Brně mohli mít ?
nevim kam to dat , tak to dam sem .. .
jelikož budu mít Accelero bez chladiče nap. regulátorů tak se chci zeptat ... co vse na pcb jsou ty pamětové regulátory a jestli bude stačit kdyz bych na ne hodil pasivy z ramek ... ofuk by pak zajištoval fan Noctua NF-S-1200 na acceleru... stačilo by to ?? je to to co jsem označil v obrázku ??
http://img358.imageshack.us/img358/1...8478ze8.th.jpg
super forum ... hodne lidi me poradilo ... díky moc
Presne to, co si oznacil, potrebuje okrem GPU a pamati chladenie.
Ano, postacia hociake aj najlacnejsie samolepiace pasivky na pamate za predpokladu, ze to zbastlis ako si popisal (t.j. accelero plus pasivky na pamatiach a regulatoroch plus noctua na najnizsich(resp. hociakych) otackach).
1) Pri ofuku Ti spadne teplota na 60-70 stupnov, mozno menej aj so shit pasivmi... Potrebujes proste iba odviest teplo, a potom vzduch, o co sa ta Noctua postara
2) Vadi im 110 stupnov? Chcelo by to zistit max. teplotu... Tipujem to na 150 stupnov...