P4 2.6GHz@3GHz..northwood
Zdravim
Kdyz chci jít v taktovani dale, musel bych zvednout voltáž, do čehož se mi moc nechce nehlede nato ze zatim ani nevim jak. Ale CPU ma pri delsi zateci cca 60 Stpnu celsia. Vim ze to neni ani malo ani m, proto jsem klidný, ale šli byste vy osobně jěště dál? Mám tam zakladni chlazení takže nic extra. Nevim kolik je zhruba mezní teplota takze to sam neodhadnu. Vite co myslim :)
Re: P4 2.6GHz@3GHz..northwood
Vime, taky vime, ze urcite umis hledat, tak si precti nejake navody na taktovani a hledej.
Socket 478? možná bych koupil něaký lepší chladič, jistota je jistota, o odvařený procesor snad nikdo nestoji :lol:
Citace:
Původně odeslal
Candys.SLR
Socket 478? možná bych koupil něaký lepší chladič, jistota je jistota, o odvařený procesor snad nikdo nestoji :lol:
To jsou mi odbornici teda, odvarujou se jim procesory :rolleyes:
Pentia 4 maji Thermal Throttling, tj. se "neodvari". Zda CPU throttluje lze zjistit programem ThrottleWatch.
Kazdopadne o taktovani techto procesoru toho tady je uz tolik, ze tenhle thread je zralej akorat tak na smazani.
no tak sorry, já sem nikdy pIV neměl ani sem snim nepřišel do styku, a tohle uš si budu pamatovat a toto sem našel, mohlo by to pomoct
http://www.digit-life.com/articles2/...ing/index.html