zdravim poradte co byste si vybrali jestli xenona nebo klasicky 4jadro jde mi hlavne o moznosti pretaktovani, dik
Printable View
zdravim poradte co byste si vybrali jestli xenona nebo klasicky 4jadro jde mi hlavne o moznosti pretaktovani, dik
Myslim ze v tomhle ti asi moc lidi neporadi a to hlavne z toho duvodu,ze Xeona ma opravdu velmi male procento lidi.Osobne jsem tady na foru jeste nikoho nevidel kdo by ho mel.Takze ja mam treba Q6600,tak bych ti ho doporucil.OC ale zalezi na kusu.Takze bud ho koupis novy nebo z druhy ruky,kde budes mit treba jistotu nejakyho lepsiho OC.
Xenon je serverova zalezitost a pokud nemas moznost ziskat ho nekde za nestandartnich podminek, tak bych o nem ani neuvazoval. U beznyho motherboardu riskujes problemy s kompatibilitou a podporou ze strany biosu a u serverovych desek bych zase nepocital s tim, ze budou prilis OC friendly. Jestli ti jde primarne o vysoky pretakt, tak si pockej na QX9650. Jestli spechas, tak z tech dvou bych vzal Q6600, budes ale potrebovat poradny chlazeni.
jo diky pudu asi do ty klasiky asi bych fakt s tim mel problemy. a chtel jsem se jeste zeptat kdyz ho objednam pres internet a bude spatna revize muzu ho jen tak vymenit?
Kdyz si ho objednas prez internet, tak ho muzes 14 dni vratit bez udani duvodu.
Sic trosku mimo, ale aspon pro dukaz, ze to jde :) ..pred tejdnem jsem rozjel dualcore xeona 3050 u svy mlady v pc, mobo GB p35 ds3-L, mely by ho podporovat i vsechny ostatni desky s P35 a X38 od GB, dale DFI 975x a nejaky asusy ho tusim taky schroupnou, nicmene GB je odzkousenej a nema nejmensi problem, bohuzel jsou v tom pc totalne shitozni ramky, takze prozatim bezi jen na 2,8GHz def. V.
l.
Presne tak, xeon rady 3xxx je uplne normalni preznacene Core2 (s trosku nizsi voltazi). Na gigabyte s nim jedu pres rok a zadny problem, ale co jsem slysel, tak asusy muzou mit problem s rozpoznanim cpu...