čomu sa rovna intel celeron 1700Mhz podla mna AMD antlohu 1600+ JE TO PRAVDA ???
Printable View
čomu sa rovna intel celeron 1700Mhz podla mna AMD antlohu 1600+ JE TO PRAVDA ???
myslim ze se to neda takhle rict.Citace:
Původně odeslal intel
P4 celeron je vseobecne shit, ale pokud pouzivas aplikace vyuzivajici SSE2, tak to k necemu muze byt (treba kodovani divx, mp3 apod...) a mozna to bude aj rychlejsi nez to AMD. Ale na hry spis AMD
Pokud mas Tualatin na 1700 MHz OC tak je gud (skoda ze nema DDR)...pokud P4 celeron 1700 MHz tak fuj fuj na hry...pro kancelar staci ale muj tulen ho ho pretahne ve vykonu....Nak
Celeron 2.2 GHZ je v hrách asi tak výkoný ako XP 1700+ 8-) Tak si to nejak skus odvodit :wink:
no je to smutne ale v priemere je tak a urovnu tulena na 1.2-1,3GHz resp podobne taktovaneho AMD, je to skratka najvecsi shit na P4 platforme v sucasnosti v predaji.
Pozrite na toto :!: http://www6.tomshardware.com/cpu/200...#quake_3_arena
no, to je asi tak akurat, Celeron 3Ghz = XP 1800+
ten celeron 1.7, ide mozno ako XP na 1.1Ghz (prinajlepsom)
rozhodne by som sa toho shitneho procaku zbavil, a siel do XP1700+ (ak este zozenies) alebo XP 1800+
ja mam celera 1700 na 2200 a zadny problem s hrama nemam, vse jede naprosto ok
tak to je fakt smutne a kebi som išiel do p4 2Ghz kvoli doske.Stači mi ten caleron na hru op flas resistance mam 256mb ram bude mi stačiť a ak nie aku ramku si mam ešťe kupiť am1 apacer atd.možem mať ma doske sd ram a dd ram poraťťe bol som velki intelak ale intel ma teda riadne sklamal už bude amdečkar AMD je super musim uznať , kde sa mam zbaviť toho procaku ?
skus ho predat s doskou na http://pcbazar.kontakt.cz/Citace:
Původně odeslal intel
trochu doplatis, a mozes kupit ten XP1700+ B0 (ak este zozenies), co pretaktujes tak na 2400+ az 2600+ (priemerne), ak budes mat stastie tak mozno aj 2800+. Asi budes potrebovat aj druhy chladic, takze musis ratat ze ta to moze stat tak okolo 2000kc. Rozdiel je vsak v tom, ze budes mat vykon aspon ako P4 2.6Ghz, a v hrach snad ako Celeron 4Ghz.
P4 Celerony su dobre akurat na kancelarske PC.
Ak mas celeron tak sa na P4 moc upgradovat neoplati, pretoze len 1.8ghz P4 stoji aspon 5500kc. Intel chce zarabat, preto s nizkymi cenami nemozes pocitat.
Taktiez moze byt problem zbavit sa potom P4, (tak ako je problem zbavit sa PII a PIII), pretoze ziaden AMDckar ti tolko kolko chces neda, len ak nejaky zaryty intelak ktory chce mat za kazdu cenu intel...
TAK ASI SI ZOBEREM TEN ANTHLON XP ASI 2000Mhz S DOSKOU ASI OD ECS NA SPLATKI . A TOHO PROCAKU SA Už NEAKO ZBAVIM
VDAKA ZA RADU čAU
Model numbering odpovídá zhruba Pentiu 4 Northwood... a jak "skvělý" je Celeron vůči tomuto procesoru se můžete přesvědčit v mé recenzi Northwood vs. Willamette vs. Celeron - http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....AI=2073&CHID=4.
Já myslím že je Celeron :wink: dá se v pohodě přetaktovat nemusíš ne něj dávat vodní chlazení a pokud si nekoupíš GeForce FX nebo ATI 9700 Pro tak to na 17´palcovém monitoru nepoznáš.
No to je myslienka dna, bez urazky ale z toho co tu pises mi ostava rozum stat.Citace:
Původně odeslal Wirruss
1.) dak k celerovi GF FX alebo R9700 je uplna kravina, lebo to potrhas s P4-1,8 a R9500 za polovicnu cenu, nehlede k absurdosti myslienky ako takej.
2.) OC celera 1,7 tak v pohode nie je, je to stare jadro a tam mas slus tak pri 2,2 co pri celere je vykon tak na urovni 1,6NW a to mozno prehanam.
TO intel: ak ides do AMD mal by si zmenit meno :wink:
myslim ze sa tu meno menit neda ;DCitace:
Původně odeslal juzko
poriadne si premysli aky procak kupis, inac predavaju sa este stale palomina 2000+, 2100+ ? alebo su to uz tbredy?
pani, vsetci tu vieme, ze uz pentiam 4 willamettom nestacilo 256 cache ,tak co potom polovicka ? - vysledok rovna sa vykostena kalkulacka ;D .
sorry,ale iny vyraz na to nemam.ten procesor by som neodporucil do kancelarie ani najhorsiemu nepratelovi :-)
Tyhle celerony se daj prirovnat tak k.......nenapada me nic jinyho nez VIA C3 nebo tak nejak. ;D Zlatej tulen :-)
jj zlaty tuleni skoda ze je intel pohrbil
no mne na tie hry a aplikacie ide celkom fajn nemal som amd asi pojdem do neho a musim vimeniť aj zdroj ale asi ked zlacneju p4 tak skusim asi to ,napr možno za 2-3 roki bude p4 3.6 Mhz za neakich 5000sk hlavne že ide ta operation flaspoint a na ostatne se.... ja sa uč tešim za 6-7 rokov na 64 bitove procesory niegde v 7-10Ghz vimislel som si takuto zostavu: intel P6 7000 Mhz ,20G MB RAM,HDD 200 GB (STANDART), GE FORCE 8 10GB TV,DVD NAPALOVAčKA SONY, A SOMOZREME NOVY FLASPOINT. :idea:
LOL tak to je kruty :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal intel
ale asi to tak dopadne...
by som povedal ze za 6~7 rokov disk tak 1TB :)
...no to je strasne co pises za kraviny a este aj ako ich pises (gramatika=0), o niecom to svedci :evil:Citace:
Původně odeslal intel
...no a Ty se zase neuveritelne navazis do nekoho, kdo si vymyslel jen nejakou fikci budoucnosti, pravda sice tam seknul nejakou tu "chybku", ale Ty ses asi nejaky jasnovidec, ze asi uz dopredu vis, jak to vse nakonec za takovych cca 6 az 7 let bude?! :evil: ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
A sorry, ale kdyz se tady navazis do neci gramatiky, tak sam napred pis spravne gramaticky a pak neco vychyluj, nebo chces snad rict, ze psat bez diakritiky, stejne jako pisu i ja, je snad gramaticky v poradku?!?!?
Tak se laskave hod priste do klidu, dej si nejaka sedativa a pak, az si budes jisty, ze si "redy " neco rozumneho napsat, tak potom pis! :wink:
...strasne totiz "zeru" lidi, co radi kritizuji nekde jinde, aniz by zacali sami se sebou... :wink: ;D
...jinak Celera PIV 1.7GHz (Willamate) a neco podobneho v te kategorii bych si nikdy nekoupil, to bych raci po Tualovi sel do nejakeho AMD, nejdrive vsak az za rok, dva a to stejne az pak uvidim, co bude... :wink:
iGore,buď v klidu ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.