Ma tady nekdo zkusenosti s chlazenim na ramky???
Printable View
Ma tady nekdo zkusenosti s chlazenim na ramky???
Paměti OCZ se prodávají již s pasivními chladiči.
OCZ vyrábí dvě série pamětí:
1. Basic Series - mají hliníkové pasivy.
2. Performance Series - ty by měly mít měděné pasivy.
Pokud nebudeš taktovat, tak jsou ty pasivy nejspíš k ničemu, pokud ovšem nemáš v case 60 stupňů ;D.
mel sem nalepovaci pasivy od termaltaku, ....ani fsb navic :evil:
Taky si myslim, ze to nema az takovy vliv...
BTW Thermaltake dela i aktivni s 3 cm ventilatorem....dalsi vysavac do PC :o
bez pasivu, s pasivem.. je to uplne fuk, behaj porad stejne.. a i na grafarnach to moc neprida :roll:
spis efektni nez efektivni :wink:
no nevim me to na grafice teda prida :))
teda ne tak uplne ale nehazi to artefakty pri vetsim oc
Tak na grafike to teda vyznam ma :!:
jj má mě to přidalo 10 MHzCitace:
Původně odeslal Jan
Chladit pameti nema nejmensi smysl, akorat se vam ohreje ten pasiv teplym vzduchem v bedne a je to nakonec horsi nez "chlazeny" ;D
Souhlasim sdramy nema cenu chladit zadny vyznam.......ja jedu na strop 7ns 142mhz jak dam 145 konec......
Pokud budes lepit pasiv na nejakou S3Trio atp. tak to urcite nema smysl :DCitace:
Původně odeslal Octopuss
Drak55: No a u ty RIVA TNT2, bez komentare :wink:
Ale ja nemluvil o pametech na grafarnach :-)
aha tak to asi neumim cist nebo se koukam jinam
Octupuss: Chladit pameti nema nejmensi smysl, akorat se vam ohreje ten pasiv teplym vzduchem v bedne a je to nakonec horsi nez "chlazeny"
Koukas spravne, jens to asi nepochopil. Pisu o pametech "chlazenych" pasivem.
pokud mas na mysli ten pasiv co maj napr. OCZ atd. tak souhlasim, takovy kus blbeho tenkeho plechu bez zeber, je asi fakt jen pro efekt
mozna kdybys to ofukoval tak to muze mit nejaky smysl,
kdyz uz pasiv tak nejaky homemade s poradnymy zebry a narvat tam aspon max. Vmem, pak by to mohlo mit nejaky smysl
Hm ja sem zkousel je ofukovat 80x80 vetrakem a k lepsimu casovani na 200fsb to stejne nepomohlo :| btw nevi nekdo proc kdyz zvednu napeti na ramkach z 2,6 na 2,7 nebo 2,8V tak je to stabilni jen tak na 185fsb misto 200 s 2,6V ???
Presne tak to myslim. A IMHO neni potreba to chladit vubec, vzdyt je maximalne trochu tepla...