soket 1207 a jeho buducnosť
zdravim Vás
ja len tak zo zvedavosti , skor taky hypoteticky tread , ci by bolo mozne aby tento soket zvladol aj viac ako len nejake smiesne quad core , na zahranicnom fore kde obcas kuknem som postrehol ze by to cisto teoreticky islo, supnut tam krasne sanghaia cize 8 core.
Co vy nato ? ( ja sa do toho moc nevyznam ,ale vyzyvam teoretikov mozu sa prejavyt :-) )
Re: soket 1207 a jeho buducnosť
No, myslim, ze si celkom slusne predbehol a neviem, ci to je uz vobec aktualne riesit co a ako...To sa asi ukaze az o nejaku tu chvilku...Ale ako namet aspon na posunutie informacie pre tych co nevedia, ze sa to pomaly chysta, to moze byt OK... :)
2 all :
este ma napadlo, ak by teda bolo mozne osadit soket 1207 aj 45 nm opteronmy ,bolo by mozne ich medzi sebou miešať ?
2 all :
bolo mi povedane zeby to miesat slo teda tie 65 nm s timy co pridu cize 45nm ale je otazne ci vyrobca danej dosky ( tyan v mojom pripade) bude ochotny pridat podporu aj ked neviem preco by nemal , jedine co sa nesiem miesat na doskach s viacerymi soketmy su samozrejme frekvencie a asi ani frekvencie HT :-).