Zdravim!
Ako mozem priamo pri kupe dosky (Epox 8RDA+) zistit reviziu a steping?
Vdaka za radu.
Printable View
Zdravim!
Ako mozem priamo pri kupe dosky (Epox 8RDA+) zistit reviziu a steping?
Vdaka za radu.
Revízia je úplne v rohu pri poslednom PCI(treba 1,1 a vyššie), stepping vidno na SB ako riadok: ****A3(treba A3 a vyššie). O vyšších verziach síce neviem, ale kto vie...
Ale úplne najlepšie urobíš keď nájdeš NB s ****A1. Je to posledný, vlastne C1, stepping. Umožňuje pri vdd 1,65v FSB230 stabilne.(teraz som to dočítal na warp2search.com
tych 230 nemusi byt vzdy pravda - aj ked je jasne ze C1 stepping je jednoznacne najlepsi na vysoke FSBCitace:
Původně odeslal bananalama
Tak A1 nebo C1? A1 je blbost, C1 teda musi byt neco uplne noveho ne?
Btw ja mam A3, schvalne zkusim jak to rozbehnu s pomaleji nastavenyma pametma (snad budou stihat)
A1 je nova revizia CRUNCH D chipsetu - povodny bol len CRUNCH a mal revizie A1,A2.....kedze je to novy cipset jeho revizie maju oznacenie A1 (aj ked sa hovori o C1)Citace:
Původně odeslal Octopuss
A co je na nem jinyho?
Oficialne podporuje Barton na 200FSBCitace:
Původně odeslal Octopuss
Inak co sa tyka stability C1 tak si pozri co som postol
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=17451
Podpora Bartonu je i v nejnovejsim biosu ne? Takze nic novyho...
Si to stale nepochopil ?!Citace:
Původně odeslal Octopuss
C1 ma podstatne lepsiu stabilitu pri FSB >200 (to potvrdzuju aj ludia co maju nielen Abit ale aj Epox s C1)
ty epoxy sem uz taky zahlidl ale nikde jsem se nedocetl jake to jsou revize (mam na mysli 8dra+). nevis o tom vic?Citace:
Původně odeslal Deviant
2 jedik:
Neviem ako Epox oznaci svoje C1 steppingove boardy :-(
Nasiel som len Abit a Asus - >maju za svojimi boardami 2.0
Doposud se všude četl že je nejlepší revize 1.1 s označením na NB ****A3 a na SB taky ****A3 nez ****A1, tady čtu ale opak, snad me nechcete naznačit že sem si pořídil(schválně vyžádal) horší revizi desky, to by me nasralo.....
POchybujem že ťa niekto odhováral od stepp. A1. To si skôr zamieňaš so stepp. A2. Je v tom teraz fakt dobrý bordel. Neviem prečo nvidia to nenazvala B1 alebo C1 ale začala od znovu A1. Čiže momentálne poradie čo do kvality aj aktuálnosti: A2 - A3 - A1 :| (najlepšia - A1)
Cus.Bude mit revize A1 SATA?
podla toho akeho vyrobcu si zvolis ...Citace:
Původně odeslal nex
Ehm.Zapomel jsem.Epox.....A jak mam v krame poznat,ze je to A1(Epox).To jako mam sundat ten pasiv z NB a rict aha tohle neni A1 .Tak dekuju? :roll:Citace:
Původně odeslal Deviant
2 nex:
No abit a asus C1 verzie oznacuje novou verziou dosky 2.0.
U Epoxa som niekde cital ze aj niektore 1.1 revizie maju C1 - potom ti neostava nic ine len pozriet NB,alebo pouzit WCPUID - ten to vie tiez zistit (akurat ked kupujes novy board tak mas asi smolu)
Inac myslim ze Epox nForce2,ktore budu mat SATA budu asi C1 (EP-8RDA3+)
Jo jo,uz jsem to nasel...RDA3+ ma 2X SATA.Ted si jenom pockat az dorazi do obchodu...
SATA je fakt super - fakcim na tom odkedy mam NF7SCitace:
Původně odeslal nex
Tady http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17281 zase pisou o Nforce2 Ultra.Hm Gigabitovy Ethernet doma asi naprd ;D 3X Firewire.Nic zajimavyho...
No a na warp2search to ešte zaklincovali tvrdením o S2 steppingu, ktorý je vlastne C1 st. A teraz som z toho už aj ja magor. :evil:
Nie je tu nejaky zmatok ohladne stepingov ??? Pomaly uz neviem aky mam ja ;D
Ja mam rev 1.1 a C1. Aspon teda podla toho co mi pise CPU-Z. Rev sedi urcite (to som pozrel na doske) a C1 to asi tiez bude, lebo nemam ziaden problem so zdvihanim fsb.
no prave som kupil 8RDA3+ rev1.1 NB ma oznacenie
nforce2
spp
G34588.1 0310A1
S Taiwan
tak a co je to ????