Acronis True Image Home 11cz
vo verzii 10 bola pri tvorbe zavadzacieho CD aj moznost pridat na cd "Bezpečnú verziu" True Image Home, vo verzii 11 je len "Plná verzia" a tu "Bezpecnu" je treba podla manualu stiahnut zo stranky Acronisu a doinstalovat. Nepise sa ale co je to za subor a na stranke ho neviem najst. Potrebujem preinstalovat disk, ale vo Viste mi ta "Plna verzia" nefunguje. Poradte prosím!!!
Re: Acronis True Image Home 11cz
Citace:
Původně odeslal
Hacman
vo verzii 10 bola pri tvorbe zavadzacieho CD aj moznost pridat na cd "Bezpečnú verziu" True Image Home, vo verzii 11 je len "Plná verzia" a tu "Bezpecnu" je treba podla manualu stiahnut zo stranky Acronisu a doinstalovat. Nepise sa ale co je to za subor a na stranke ho neviem najst. Potrebujem preinstalovat disk, ale vo Viste mi ta "Plna verzia" nefunguje. Poradte prosím!!!
Pořidili jsme si verzi 11CZ hned po te co vyšla - a samotná firma Zebra systems se pak omlouvala že tam byla chybka - tzn máš-li tu první verzi - může být chyba tam.
Každopádně se mi již několikrát osvědčilo jim zavolat říct o problému a vždy mi vyhověli např tím že mi dali ke stažení z jejich webu správný boot disk nebo instalaci. Samozřejmně po ověření licenčního čísla, které si s nákupem acronisu dostal...