2008-02 Jaký velmi levný NB??
Ahoj,chtěl bych pořídil co nejlevnější NB s OS.Hlavně na net,ale nechci aby byl stále v reklamaci.Rozhoduji se mezi těmito kousky:
http://www.lan-shop.cz/notebooky/hewlett-packard/54355
http://www.lan-shop.cz/notebooky/acer/44444
Mám jít raději do HP (dokoupil bych 1GB mem) a měl bych tam Vista Basic,nebo do ACERa s Vista Premium??Co jsem vyčet na netu,tak HP je lepší značka.ACER prý u starších modelů zlobil a až nyní je OK - nevím zda je to už ta novější verze,nebo ta méně povedená řada.
Díky za rady a zkušenosti.
Re: 2008-02 Jaký velmi levný NB??
Tak díky objednám si to HP.Co se týče těch reklamací,tak vzhledem k pořizovací ceně se mi nevyplatí.Vím,že za takovou cenu nedostanu žádnou extra kvalitu,ale o trochu funkčnosti.
Citace:
Původně odeslal
bruk600
Tak díky objednám si to HP.Co se týče těch reklamací,tak vzhledem k pořizovací ceně se mi nevyplatí.Vím,že za takovou cenu nedostanu žádnou extra kvalitu,ale o trochu funkčnosti.
Záruka se dá případně dokoupit později, ale většinou ne později než před koncem standartní záruky.
U HP probiha rozsirovani zaruky myslim do 180 dni od koupe.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
U HP probiha rozsirovani zaruky myslim do 180 dni od koupe.
takto som to mal u LCD :) za 700 som si rozsiril 3 rocnu zaruku na 5 rocnu :D
JJ to jseme si připlatili u pračky a docela se to hodilo.Na CZC nabízí taky prodloužení záruky a na 1 rok to stojí bezmála 2k.To se mi zdá dost.Pokud to lze doobjednat i 180 dnů po koupi,tak mám na rozhodování nějakej čásek.Zatím jsem si objednal jen NB a 1GB paměti.
Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s případným legálním přechodem z Vist Basic na XP Home?
Jj, ja jsem si ke svemu HP ntb dokoupil rok navic az po nejake dobe, uplne v pohode.
Legalni prechod z Vista Basic na XP Home jedine tak, ze si ty XPcka koupis. Downgrade z Vist je az u Vista Business.