Zjistil jsem ze mam jen COM1 :evil:
podle vsech obrazku na netu a i manualu ma mit COM1 a COM2.
proto kdo mate tuto desku mate tam i COM2??
je to pak na reklamaci kdyby tam mel byt a neni tam ???
Printable View
Zjistil jsem ze mam jen COM1 :evil:
podle vsech obrazku na netu a i manualu ma mit COM1 a COM2.
proto kdo mate tuto desku mate tam i COM2??
je to pak na reklamaci kdyby tam mel byt a neni tam ???
...tak to je divne :? a chyba Ti moc ta COM2 ???
prave ze jo :(
jeden potrebuji na modem a druhej na kartu abych se dostal pres net do banky :((
...no ono bude zalezat od firmy kde si ju kupil - na jej serioznosti :? prinajhorsom sa to da vyriesit kupou PCI karty kde je 2x COM a 1xLPT
mam dva COMy
...ale on pise o verzii dosky s LAN - ECS L7S7A2L a Ty mas tu bez sietovky pokial sa nemylim :wink:Citace:
Původně odeslal Slavo
Oznacenie mojej dosky od vyrobcu je L7S7A2. Mam verziu s LAN, ale bez FireWire. To (L) na konci pridal az niekto iny a je to po vzore k7s5al. Vyrobca na svojich strankach http://www.ecs.com.tw/products/pd_sp...product_id=267
uvadza, ze COM2 je optional, takisto ako LAN,CNR a FireWire. Takze sa bojim, ze na reklamaciu to nie je. Skor na dohodu s predajcom, mal by to chapat...
...aha tak uz mi to je jasne :idea: len mi neni jasne kolko verzii tej dosky sa v skutocnosti vyraba ??? resp. bude vyrabat s tymi vsetkymi "OPTIONAL" ???
Tak to vyzera, ze mas reviziu 2. Na ocworkbench je o tom thread :
http://www.ocworkbench.com/ocwb/ulti...;f=35;t=001671
...tak jak pise Slavo, az teda na to, ze tie oznacenie revizii si pridal ten autor threadu podla seba, ziadne take oficialne nie su!Citace:
Původně odeslal Slavo
...inak divne, ze ta druha doska - podla autora novsia je taka osekana (bez CNR, bez COM2, bez pasivu na SiS 963L) a pritom tak isto oznacena ako ta co vsetko toto ma :?
...a este tam je o jeden kondik nad socketom menej :?
Zjima me jestli ma ta "rev 2" diry pro normalni uchyceni chladice na chipset(jako to ma rev 1.1, teda podle neho rev 0)? - podle obrazku to vypada ze asi jo, ale neni to jisty.
Co to je to 3 nebo 2 phase power supply?
Dal, jakej speaker onboard?
...podla tej fotky su tam tie dierky na uchytenie chladica-len su blbo vidiet, lebo je pod doskou ten ruzovy molitan
...speaker on board :arrow: taky jak napr. v starych digitalkach :wink: , cize nemusis pripajat ten externy speaker v case :wink:
ten speaker - nielenze nemusis, ale ani nemozes, nie je tam na to konektor :) To som tiez hladal, kym to prvykrat nepiplo...
...ten Speaker je umiestneny v pravom dolnom rohu, ze ???Citace:
Původně odeslal Slavo
...mozno by sa dal na tu osekanu verziu pripajkovat ;D teda pripajkovat by sa dal, ale ci by fachcil :?:
...na tej doske, co nema COM2 som vyznacil rozdiely, ktore som si vsimol
http://igor69.webpark.sk/temp/l7s7a2shit.jpg
EDIT: FAKT BY MA ZAUJIMALO, PRECO MI NEJDU VKLADAT TIE OBRAZKY :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nejen vkladat..ale ani spristupnit... obrazek se mi neobjevi, protoze na nej nemam provo pristupu, tak se nemuzu podivat.. :?Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
4mutant2: zkus tu adresu zkopírovat a potom vložit do prohlížeče --> to funguje 8-)
2mutant2: ...tak tak skopiruj ju do druheho okna v Opere alebo IE :wink:
...tak som objavil Ameriku - mam na mojej doske speaker on board a este aj konektor na CaseSpeaker ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Slavo