-
Jaky zvuk ?
Mam board Asus P4PE a puvodne jsem si myslel, ze inter. zvuk skousnu, ale :
Prvne me zacalo stvat, ze QUADRO nehraje jako SB 2x stereo, ale pouze 1x stereo.
Pak me taky zacal schazet SPDIF/In pro AudioProtect. backup.
No a co me dorazilo, kdyz jsem si chtel pujceny LP desky ZZ Topu naSamplovat do PC a co ten suuuuuuuum ? ? ? ?
Chci si poridit zvukovku na gamesky, 2x stereo vystupem, analog line-in a SPDIF/Optic. vstupem.....
Co jsem se dival, tak SPDIF vstup maji jen Platinum nebo ty nejdrazsi modely, nebo jsem se spletl ?
Jeste jsem dostal nabidku na Extigy, ale to asi jak jsem si tady cetli ty OLD clanky, asi ne, co ???
Prosim poradte....
-
Kup starší SB Live! 5.1 digital. Mám ji a má jak výstupy tak vstupy SPDIF. Výstup je přes jack na čelíčku a vstup je pro CD-Audio a pak je taky na tom interface konektoru, takže podle návodu, který ti klidně pošlu to můžeš zapojit přes ten konektor, jako bys měl ten rozšiřující box.
-
No, to je prave to....
Ja jsem ho mel, a pak jsem ho s tim, ze mam super desku, soupnul znamimu do PC za babku..... SHIT
No a ted z principu uz chci poridit neco jinyho....
Ale diky.....
-
Tak to pak asi jedině něco jako Fortissimo, ale nevím, jak to má s optickýma vstupama.. Optiku měl i Zoltrix Nightingdale..ale ten je celkem blbý co se týče her (CMI8738 je dnes už dost na nic).