Gigabyte AMD 790X a disketovka
Zdarec lidi, tak jsem si koupil tuto desku:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51309
Zatím vypadá velmi dobře, ale narazil jsem na jednu chybičku. V biosu je jenom jedna položka pro disketu a já bych rád používal dvě disketovky. Nevíte někdo, jak by se to dalo vyřešit? Předpokládám, že nikdo kvůli takové blbosti nebude modovat bios, ale já bych to třeba zkusil, jenom kdybych věděl jak.
Díky všem.
Honza
Re: Gigabyte AMD 790X a disketovka
v dnesni dobe dve disketovky?co delas prosimte?No jedno reseni pokud nic nevyresis je disketovka do USB
Na niektore dosky nejdu pripojit dve disketovky, pretoze pouzity super i/o chip podporuje len jednu. Asi to bude aj tento pripad, inak by hadam BIOSom neobmedzovali moznosti HW.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Na niektore dosky nejdu pripojit dve disketovky, pretoze pouzity super i/o chip podporuje len jednu. Asi to bude aj tento pripad, inak by hadam BIOSom neobmedzovali moznosti HW.
Díky, tak nějak jsem to tušil. A nešlo by třeba tu jednu připojit na USB konektory na desce nebo to nějak podobně zbastlit?
Honza
Citace:
Původně odeslal
axetom
v dnesni dobe dve disketovky?co delas prosimte?No jedno reseni pokud nic nevyresis je disketovka do USB
Mám NEC 5,25" a pár věcí na starých disketách. Není to nic vážného, ale až doteď jsem tu mechaniku prostě měl dispozici (deska KT600), takže bych to rád vymyslel. Disketovka do USB by mohlo být řešení, existuje nějaká redukce nebo něco podobného nebo bych musel koupit 3,5" novou pouze do USB?
Díky
Honza