Microstar P35 Platinum - Intel P35
nazdarek, koupil jsem si kompletne novy pc ( E8400, 2x1GB, 8800GTS, 450w zdroj a tudle desku ) mno slozil jsem to a ta deska se proste "zblaznila" ma tam 8 ledek a ty vselijak pokazdy jinak blikaji a PC se zapne treba az na 4. pokus ( tj. zapnu PC a 4x se zrestartuje atd ) mno a pak haze vselijaky nesmysly atd a nic s tim nejde udelat... uz jsem bezradnej a nvm co s tim, takze kazda rada je cenna. DIKY
Re: Microstar P35 Platinum - Intel P35
to blikanie lediek sa ti snazi cosi povedat (ak to je tak ako to bolo v minulosti) nastuduj navod ;)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
to blikanie lediek sa ti snazi cosi povedat (ak to je tak ako to bolo v minulosti) nastuduj navod ;)
mno meli jsme to i v pocitacovy firme tu ve meste aby to zkusilili a po hodine to taky nerozbehli
Citace:
Původně odeslal
Zetes
mno meli jsme to i v pocitacovy firme tu ve meste aby to zkusilili a po hodine to taky nerozbehli
To este neznamena (pocitacova firma), ze tam o tom niekto nieco vie ;) bohuzial ... napriklad POST kartu pouzili? (mala karticka do PCI slotu co ma mini displej na dva znaky)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
To este neznamena (pocitacova firma), ze tam o tom niekto nieco vie ;) bohuzial ... napriklad POST kartu pouzili? (mala karticka do PCI slotu co ma mini displej na dva znaky)
to asi ne no :)
Cau zkus vypnout disketovku v biosu,mne to delalo podobne problemy.Kdyz ani tohle nezabere tak ti dam jednu fakt dobrou radu,kup si gigabaty nebo asus a na MSI uz nemysli.Ja to priste udelam taky tak..........
Citace:
Původně odeslal
xmen
Cau zkus vypnout disketovku v biosu,mne to delalo podobne problemy.Kdyz ani tohle nezabere tak ti dam jednu fakt dobrou radu,kup si gigabaty nebo asus a na MSI uz nemysli.Ja to priste udelam taky tak..........
Tak pod tohle se klidně podepíšu. Já měl 2x MSI (sct.939) a v základu nejsou špatné, solidní výbava, solidní rozvržení desky, ale vždycky měly hrozně zpatlaný BIOS a možnosti OC byly taky trošku mimo.
Jestli jsi to kupoval na jméno přes net, tak ji vrať a kup co radí xmen.