Re: 2 SB Live! spolu >> BSOD
popravde, mal som ich ale vobec sa mi nelubili... teda neviem co je na nich take unikatne, ale este to teda skusim snimi a hned sa ozvem
zatim dik za typ :)
EDIT:
takze win uz nabieha v poho, ale vyskytol sa takyto problem...
mam tu v zozname moznosti vyberu zvukovky taketo "adaptery"
http://s6.directupload.net/images/080213/863axyy8.jpg
neviem ktory z nich mam dat... mam tam ten prvy na sluchatkach a ten hra ale netusim kde sa steluju bass a treble
na tej druhej to ide v poho.. to mam na zosik...
takze uz len najst tie basy a vysky.. a som spokojny :)
Dost pochybuju že budou fungovat 2 stejné zvukovky (na stejném ovladači) v jednom OS, v případě Creative. Programátor ovladače s tím jistě nepočítal.
ono fungovat uz funguju....
dal som do PC iba jednu, nainstaloval som kX , dal som potom druhu na ktoru nainstalovalo XP ovladace a teraz idu obe...
ale teraz ked to tak mam, tak sa mi na tej kX nedaju pridavat basy ani vysky... proste nic z toho.. nevie niekto kde to najdem?
V DSP manageru by mel pri defaultnim layoutu plugin v kterem se to da nastavit.
super, dlho mi to sice trvalo, ale nasiel som to... :)
dik caleb,
videl som to ze to tam je, ale to ze sa da na to aj 2x klikat :D to som nevedel..
myslel som ze je to len ako "ukazka" blokovej schemy ... teda ono to aj je, ale myslel som ze to je len obrazok :D
tak este raz dik vsem
problem solved :)
2× SB Live! uz funguju spolu sice na roznych SW ale idu a to je hlavne :)
Teoreticky sa to tu moze locknut ... uz nemam dalsie otazky :)
Sorry že sa tak hlúpo spýtam, ale aký to má vlastne význam mať dve rovnaké zvukovky na jednom compe? potrebuješ prehrávať 2 MIDI súbory súčasne? nejde to aj s jednou? alebo ide o nejaké pokročilé funkcie pre tvorcov audia, ktorým laik nerozumie?
2 zvukovky nemusi byt problem vyuzit :)
Napada me napr. jedna kvalitni stereo zvukovka napojena na zesilovac + prehravac audia ktery ma nastavene vystupni zarizeni prave tuto zvukovku.
Na vsechno ostatni (hry, filmy) by se pouzivala nejaka multimedialni zvukovka (Audigy, X-Fi).
Nekdo muze pouzivat druhou zvukovku jako dnes uz levny druhy vystup napr. na sluchatka :)
Kazdopadne smysl pouziti dvou SB Live mi take unika ;)