-
Externí HDD
Zdravim, uvazuju o koupi externiho hdd.
Rozhrani USB, kapacita 320-500GB
Zujal me tendle
Western Digital My Book Essential 2 - 500GB -- 2870,-
Dival jsem se jeste na
Western Digital My Book Premium WDG1C3200E - 320GB -- 3320,- - podporuje vice rozhrani, je drasi a ma mensi kapacitu, podpora Safe Shutdown a ukazatel kapacity
Western Digital My Book Home Edition WDH1CS3200E - 320GB -- 2640,- - tendle ma take vice rozhrani, mensi kapacitu a nejnissi cenu
Muzete mi doporucit ktery vybrat (zatim jsem pro ten prvni) a nebo mi muzete vnutit i nejaky uplne jinny :)
-
Re: Externí HDD
WESTERN DIGITAL My Book Home 500GB - eSata, FireWire, USB, cena 3,3k
-
Ma to cenu, kdyz firewire a eSatu nevyuziju ?
-
Pokud jseš si jistej, že to nevyužiješ tak ne, ale tohle to je věc která by pár let sloužit měla a v budoucnu by se ti to mohlo hodit.
-
jestli využiješ akorát usb, tak bohatě staší řada Essential, tj. ta základní. Office nebo Studio Edition by v tom případě byly zbytečný luxus.
ještě se zeptám - jak ten disk budeš používat? občas připojit a přetáhnout data nebo připojený k pc 24/7?
a jak píše peca, tak jestli teď máš jenom usb, tak za nějaký čas můžeš mít i e-satu. a tam je v tý rychlosti trochu rozdíl...
-
24/7 nee, pouze na obcasnou zalohu
Zase se mi momentalne do toho nechce investovat pres 3k
-
v tom případě by měl stačit Essential (usb only). když to bude jenom občas, tak tě ta chvilka čekání na víc nezabije