Flash BIOSu na GF2MX 400 - ako na to ?
Zdravim,
biosy na ATI som uz flashoval vela krat ale na nVidii sa mi to nikdy nepodarilo. Poradte prosim ako na to. Chcem flashnut GF2 MX400 od manli s tvout chromtel - BIOS som skusil vgabiosom a ide to s nim viac taktit ale mam tam XP tak to treba flashnut a to sa mi nedari.
Sleyo
Re: Flash BIOSu na GF2MX 400 - ako na to ?
Citace:
Původně odeslal Sleyo1
Zdravim,
biosy na ATI som uz flashoval vela krat ale na nVidii sa mi to nikdy nepodarilo. Poradte prosim ako na to. Chcem flashnut GF2 MX400 od manli s tvout chromtel - BIOS som skusil vgabiosom a ide to s nim viac taktit ale mam tam XP tak to treba flashnut a to sa mi nedari.
Sleyo
pouzivej nejakej bios editor, treba nvflash nebo tak nejak. edituj stavajici bios, ktery pomoci toho programku nahrajes a uloz ho na systemovou disketu. nabootuj z diskety a spust nvflash (jsou tam nejaky dosovsky prikazy, uz nevim, dlouho jsem to nedelal). pak znovu restart a je to cely. ale bacha! jestli mas od manli tu samou co ja (viz signatura) tak myslim, ze je zbytecny flashovat bios vyssi nez 3.XXXXX.018. znam par lidi, ktery meli tuhle kartu a taky jim tyhle biosy nefungovaly :|