-
porblem s odezvou
cus lidicky, vim ze moje znalosti s internetem a vubec s pc je asi miziva...takze omluvte jednoduchost textu :P
Ale pls muzete mi nejak poradit jak dat muj pig do stavu aby sli i slozitejsi akce(muzu max brouzdat po netu)...uz je to asi tejden co to nefakci...
prumer mam tak kolem 80ms, ale jakmile tam dam slozitejsi akci tak Casovy limit vyprsel:(..zkousel jsem jestli to neni virem taky nic..pls napiste mi alespon nejaky moznosti cim by to mohlo bejt?:confused:
-
Re: porblem s odezvou
a tvuj druh conectu ? nejaka wifina ci co ?
-
Co je to ta zlozitejsia akcia?
-
mno mam wifi s routrem s rychlosti 512...slouzitejsi akce jsem mel namysli napr. poslouchani radia hodi to connecting a dead, a nebo pripojeni k hernimu srvru...
-
když si dáš "ping -l 1024 www.google.com" (příklad), pingne ti to?
-
lol mel jsem prumer 218ms to asi neni moc dobre?:confused:
ale to jsem ten prikaz trochu zmenil(ping -l 1024 -t www.google.com) ten co jsi mi napsal jse po 3 radkach sam vypne...???
-
pouzi prikaz tracert, at vidis kde ti to narusta, nebo kde to vypadava. Az zjistis kam to vypadava, tak zkus pouzit ping -l 10000 -t x.x.x.x
(x.x.x.x je zjistena ip) take muzes zkusit pingnout ten svuj router.
-
kolabovalo to v router.brn.savvy.cz a nix2.dialtelecom.cz to je normalni ze to straci na rotru a telecomu?hmmm pls
jakej je prikaz abych pingnul svuj router???