Zdravim!
Planujem kupit Epoxa 8RDA+. Chipset nForce2 podoruje AGP3.0 (iba 1.5 V). Geforce2MX je AGP 2.0. Pojde to dohromady?
Vdaka.
Printable View
Zdravim!
Planujem kupit Epoxa 8RDA+. Chipset nForce2 podoruje AGP3.0 (iba 1.5 V). Geforce2MX je AGP 2.0. Pojde to dohromady?
Vdaka.
Pojede ti to, ale to MXko radsi zahod a kup si grafickou kartu :wink: ;D
agp 8x ma 1.5V
agp 4x ma 1.5V
agp 2x ma 3.3V
agp 1x ma 3.3V
takze hocico co ma agp 4x a viac tam mozes dat v pohode, ale nedavaj tam agp 2x a 1x lebo odpalis dosku
Pjede ti to urcite lebo aj ja som mal docasne taky shit kartu a slo to :roll:
Citace:
Původně odeslal aquadust47
Snad tam kartu AGP 2x ani nevopcha,ak ma spravne prevedeny konektor...teda s jednym vyrezom...tiez je jedna vynimka...Kyro II je AGP 2x(povodny navrh je vsak AGP 4x),ale vie prepinat 3,3V/1,5V,takze RDA+ to prezije urcite..aspon moja to zvladla OK,aj ked je s tou kartou skoro uplne nekompatibilna...cosi som pocul ze Kyro II vs.Nforce sa uz nejak da vyriesit....ale nepatral som po tom Kyro II som mal len 3 dni od kamosa...
Vdaka za odpoved. Samozrejme ta MX je len zatial... Pockam, az Radeony budu pristupnejsie (cenovo... o:)).
Chtěl jsem prodat kámošovi Geforce 2mx400, má starou desku s AGP 1,Citace:
Původně odeslal aquadust47
takže to nepůjde jestli jsem to správně pochopil? Odpálil bych kartu.
Citace:
Původně odeslal JEDLATOR
Neodpalis ju neboj...problem je ked mas staru kartu a novy MB,opacne moze byt problem jedine s kompatibilitou,ale stary board novsou kartou neodpalis,aspon si to myslim...mal som GF4MX440 v BX doske a islo to OK...
Nemalo by to byt naopak (len sa pytam)? Ak je napajanie 8x a 4x 1.5 V, tak potom by v starej doske (3.3V) mala mat problem prave karta.
Ak sa mylim, tak sorry.
Citace:
Původně odeslal Quake
Myslim,ze vsetky nove karty vedia detekovat ci AGP na doske ma 3,3 alebo 1.5V,ale priznam sa ze sa tomu az tak moc nevenujem..mohol by sa ozvat niekto,kto s tym ma viac skusenosti, mam vsak odskusane ze karta AGP 4x slape v cipsete BX,ktory ma AGP 2x,teda 3,3V
teda vstupne napatie by mali nove karty zdetekovat a popride regulovat sami...