mám takový dotaz je lepší sestřít teplovodivou pastu co je na acceleru a dát na ac mx-2 nebo ponechat původní?taková blbost,ale když už tu pastu mám,tak treba je lepší
Printable View
mám takový dotaz je lepší sestřít teplovodivou pastu co je na acceleru a dát na ac mx-2 nebo ponechat původní?taková blbost,ale když už tu pastu mám,tak treba je lepší
Ty chceš stierať z Accellera S1 teplovodivú pastu, ktorá je MX-2? :) a znova tam nanášať MX-2? Ja myslím, že zmysel to mať nebude...len tam nechaj pekne pôvodnú nanesenú MX-2.
nojo tak ja nevedel že je tam mx 2
Gabo: Aj ja som ju dal dole, hold v domnenke, ze to je nejaky smejd ala intel chladice, vycistil, odmastil a nahodil AS ;)
mám takový dotaz,mám vyměnit na své 3870 od powercoloru chladič na mosfet?ten co je u s1 je větší a taky jestli tam mám dát i pasivky na paměti,když tam mám jeden blok který kryje všechny a je měděnej.co je lepší vyměnit vše za to co bylo u s1 nebo ponechat?
Záleží hodne od toho aké to pôvodné chladenie je. Ak je fajn, a nekoliduje resp. nebude kolidovať s Accellerom S1 tak ho tam nechaj.