Sound Blaster Surround 5.1 externí
Jo vím, že už se tu hodně řešili zvukovky do ntb, ale nikde sem nenašel co potřebuju.
De mě o to že tahle zvukovka je do USB 1.1 tak mě napadá jestli ji to nějak neomezuje? teoretická propustnost je myslím 12Mbps a to by třeba na kvalitní 6ti kanálový zvuk nebo současné nahrávání i přehravání nemuselo stačit ???
jako alternativa by byla Creative Sound Blaster Live! 24-bit, ta je take 5.1 ale má USB 2.0 teda spíš měla už se asi neprodává :(
Dík za rady
EDIT: taxem tu kartu v jednom shopu našel ale je u ní: Kvůli nízké kapacitě datového přenosu rozhraní USB 1.1 nemusí být možné přehrávání, nahrávání nebo současné přehrávání a nahrávání jakéhokoli obsahu při nejvyšší podporované bit rate nebo frekvenci. :( a to v jiném shopu bylo napsané že je to USB 2.0 tak teď nevim... máte s tím někdo zkušenosti ???
Re: Sound Blaster Surround 5.1 externí
ta externi Live! se uz neprodava
a ta Surround je fakt asi na USB 1.1 kdyz to pisou i na webu:
http://cz.europe.creative.com/produc...&product=15912
Jestli mas PCMCIA tak bez do te Audigi. A jestli mas ECard tak se taky urco neco najde.
mám ExpressCard - za zvukovku dám 1600 a dyž budu chtít analogový 6ti kanál taxi za redukci připlatím dalších 6 kil? tak to fakt nehrozí...
no a jak moc myslíš že to USB 1.1 tu zvukovku omezuje??
a si si jistý že se Live! neprodává? nemožů byt nekde poslední kusy? já ji našel a mají tam expedici 2 dni... a je teda ta Live! USB 2.0 nebo take enom 1.1 ???
Dík
EDIT:
a co tahle http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...t=TRS-21616114 je 2x levnější...
Tu externi SB Live! 24 bit mam a je to take "jen" USB 1.1, ale necini to zadne problemy, nahravat a prehravat se naraz da...
Citace:
Původně odeslal
Thoma$
Taky jsem teď řešil 5.1 k ntb a tuhle jsem musel vyškrtnout, protože to vypadá že nemá podporu pro Vistu. Momentálně mám na cestě domů Sweex SC004, tak doufám že bude použitelná.
na jednom foru psal typek že ten TRUST v žádném případě taxem vzal toho SB 5.1 a su spokojený 8-)
jinak na vistu seru takže to můj problém nebyl ale ovladače na se prej už chystají ale nevim jak dlouho...
Tak dnes dorazil ten SWEEX SC004, instalace pod Vistou x64 naprosto bezproblémová, z toho co jsem zatím zkoušel všechno funguje jak má. Kvalitu zvuku nemůžu moc posoudit, protože tu teď nemám žádný pořádný repra ani kvalitní sluchátka, ale vypadá to v pohodě. Pokud měl někdo zájem, tak můžu za 1-2 tejdny, až budu mít nový repra, napsat trochu víc informací a hodnocení;).
kvalitativne trochu jine reseni... iBasso D1 nebo Corda Move...