Gadget z Everestu - funguje vám? (vyriešené)
Zdravím.
Založil som nový thread dúfam že je to OK.
K veci: v Evereste Ultimate je v nastaveniach možnosť zapnúť podporu Sidebaru vo Viste. Všade na nete som sa dočítal že sa gadget automaticky nainštaluje a potom ho treba už len manuálne spustiť.
Bohužial sa mi toto nepodarilo. Proste sa mi ten gadget v zozname nainštalovaných neukáže.
Veľmi rád by som to používal keďže by som mal všetky info v jednom a nie 4 gadgety.
Skúšal to už niekto rozchodiť. Mám Ultimate Vistu a s žiadnym iným gadgetom som nemal problém.
Za každú radu ďakujem.
Re: Gadget z Everestu - funguje vám?
mne to funguje ... ale pokud se nepletu, tak instalacka everestu ten gadget neobsahuje, je potreba si ho stahnout z webu M$ ;)
NJ. Vcera som to na M$ hladal a nenasiel. Tak som sa rozhodol ze to tam prehladam stranku po stranke. Nasiel som ho na 112 str. :rolleyes:
Bohuzial dokaze naraz zobrazit len 5 udajov takze mi nieje bohviako platny.
V kazdom pripade dakujem za radu.
Neco mas spatne, protoze mne to aktualne zobrazuje 15 polozek.
Hm mozne to je. Mam gadget Multi Sensor 1.1. Niekde som cital ze uz je V2.0.
Aha TU je to. Ale to je Everest Meter. A ten som nenasiel. :(
Jestli treba nezalezi na verzi Everestu - ja pouzivam v4.20 Ultimate Edition.
Tak problem vyriešený. (Potvrdilo sa že ráno je múdrejšie od večera).
Na stránkach ktoré som linkol vyššie je po registrácii prístup do downloadu.
Úspešne som stiahol gadget Everest Meter V2.0 a všetko funguje tak ako som si predstavoval.
Everest mám tiež 4.20 Ultimate.
Mymak ešte raz dik za snahu. (K+)
OT: mám Everest 4.20 s tím, že mám zobrazen panel OSD. Bohužel se mi nenabízí u GPU Gainward 8800GTS 512MB možnost zobrazení taktů jádra, pamětí,... ničeho kromě teploty. Vím že i do RivaTuneru 2.06 se musely ručně dopsat hodnoty, aby podporoval tuhle grafárnu. U Everestu jsem o ničem takovém neslyšel ani nic nenašel. Pomůžete?
Na TOMTO fore najdes presny postup na nastevenie Everestu. Ked sa tam regnes najdes tam na stiahnutie aj EVEREST METER gadget. V pohode ti to zobrazy aj takty GPU a pamati na VGA. Prakticky to vie zobrazit takmer vsetky udaje o systeme ktore su zistitelne v Evereste.
Skus to omrknut a ak by si mal z niecim problem pisni.
Edit: na OSD mi tiez nezobrazi takty grafiky, v tom gadgete bez problemov
Supr, díky za odkaz => k+
Já měl předtím X1950Pro a tu Everest 4.20 detekoval bez problémů (takty jádra, pamětí, tuším že tam bylo i vytížení a užitá paměť či co).
Citace:
Původně odeslal
Mymak
mne to funguje ... ale pokud se nepletu, tak instalacka everestu ten gadget neobsahuje, je potreba si ho stahnout z webu M$ ;)
omlouvam se za dezinformaci - instalacka ten gadget obsahuje :oops: ... a ja ho kupodivu s uspechem pouzivam a nemam problem s poctem zobrazenych polozek
ad Everest Meter 2.0 by SFKilla - zkusil jsem ho, vzhled jsem nechal defaultni, pro zacatek jsem nastavil zobrazeni 6-ti ruznych teplot, ale bohuzel zatez CPU mi s timto gadgetem nespadne pod 15% :eek:
No to je prave ono.
Nechapem preco ta moja instalacka gadget neobsahuje. (Skusal som viac verzii)
Na roznych zahranicnych forach som sa docital ze sa instaluje naraz s Everestom, ale u mna to bohuzial neplati.
Inou cestou sa k nemu asi nedostanem.
Add zataz CPU: Ukazuje mi to najmenej 7%. Mam tu este jeden nezavisly gadget a ten ide aj na 1%.
Takze idem dalej skumat ako na ten original k Everestu. :confused:
Zkus rozbalit soubor everest_vsb.vsb, ziskas slozku EVERST.gadget, a tu soupni do
Citace:
"\Users\tvoje_user_name\AppData\Local\Microsoft\Wi ndows Sidebar\Gadgets\"
.
Hm len neviem ako rozbalim subor everest_vsb.vsb
EDIT: Hurá :cool:
Mymak dakujem, velmi si mi pomohol. K+ uz som posielal skor tak nemozem.
Riešenie: everest_vsb.vsb som premenoval na everest_vsb.gadget dal som ho nainštalovať štandardnou cestou. Win ho nenainštaloval avšak v adresári s gadgetmi sa vytvoril podadresár everest_vsb.gadget.~0000.
V nom bol dalsi podadresar Everest.gadget ten uz obsahoval vsetko co ma adresar s gadgetom obsahovat. Cize som ho presunul o uroven vyssie a prazdny adresar everest_vsb.gadget.~0000 som zmazal.
A je to. Po par chvilach si Win uvedomi novy gadget a ide spustit standardnou cestou. :D
Edit2: JJ teraz pozeram ze by to v poho islo aj cez TC.
Citace:
Původně odeslal
bluedragon
Hm len neviem ako rozbalim subor everest_vsb.vsb
je to archiv, umi to napr. total commander ... a nebo zmen koncovku na zip :)
Re: Gadget z Everestu - funguje vám? (vyriešené)
Musi to byt len instalacna verzia everstu ultimate? Lebo ja mam "nejaku" len zipovanu verziu a na vista toolbare mi to este nechodi. :neutral:
EDIT: Uz to chodi K+ diiik
Re: Gadget z Everestu - funguje vám? (vyriešené)
Citace:
Původně odeslal
Jan
Musi to byt len instalacna verzia everstu ultimate? Lebo ja mam "nejaku" len zipovanu verziu a na vista toolbare mi to este nechodi. :neutral:
posledni zipovana beta, co mam (build 1285), soubor everest_vsb.vsb obsahuje, takze by mel fungovat vyse uvedeny manualni postup