Kyro I - nefunguje Direct3D
Mam problem na pocitaci u znameho. Nefunguje vubec vykreslovani Direct3D. Pri DirectX testu se misto rotujici kostky zobrazi jen jednolita plocha se svislym pruhem v prave casti (vypada jako krouzkova vazba v bloku). Nefunguji ani 3d sporice obrazovky (ty zpusobi zamrznuti systemu).
Uplne nove preinstalovany system nepomuze.
Win98SE CZ
DirectX 8.1
nejnovejsi ovladace hardware
ECS K7S5A
Hercules 3D Prophet 4000
SB Live!
Re: Kyro I - nefunguje Direct3D
Citace:
Původně odeslal Vitekv
Mam problem na pocitaci u znameho. Nefunguje vubec vykreslovani Direct3D. Pri DirectX testu se misto rotujici kostky zobrazi jen jednolita plocha se svislym pruhem v prave casti (vypada jako krouzkova vazba v bloku). Nefunguji ani 3d sporice obrazovky (ty zpusobi zamrznuti systemu).
Win98SE CZ
DirectX 8.1
ECS K7S5A
Hercules 3D Prophet 4000
SB Live!
Tak nam ta nase sekce nejak upada, kdyz nikdo neodpovida :?
Test DirectDraw probehne?
Strelba od boku - zkousel jsi menit nastaveni AGP APERTURE SIZE v BIOSu, co sdileni IRQ prip. prirazeni IRQ pro VGA v BIOSu?
Nejnovejsi ovladace hardware? - myslis SIS AGP driver, jake drivery mas pro to Kyro? 16.97 me sice bezi, ale delaji hnusy v obraze, zustal jsem u Herculesackych 16.055
Co takhle tu kartu ykusit v jinem PC? Jinak me momentalne nic nenapada :oops:
Re: Kyro I - nefunguje Direct3D
Citace:
Původně odeslal Hasich
Citace:
Původně odeslal Vitekv
Win98SE CZ
DirectX 8.1
ECS K7S5A
Hercules 3D Prophet 4000
SB Live!
Tak nam ta nase sekce nejak upada, kdyz nikdo neodpovida :?
Jo jo, taky se mi zda.
Citace:
Původně odeslal Hasich
Test DirectDraw probehne?
Strelba od boku - zkousel jsi menit nastaveni AGP APERTURE SIZE v BIOSu, co sdileni IRQ prip. prirazeni IRQ pro VGA v BIOSu?
Sdileni IRQ zadne, prirazeni IRQ pro VGA je, APERTURE SIZE 64Mb.
Citace:
Původně odeslal Hasich
Nejnovejsi ovladace hardware? - myslis SIS AGP driver, jake drivery mas pro to Kyro? 16.97 me sice bezi, ale delaji hnusy v obraze, zustal jsem u Herculesackych 16.055
Pro Kyro mam Herculesacke drivery 16.055.
Citace:
Původně odeslal Hasich
Co takhle tu kartu ykusit v jinem PC? Jinak me momentalne nic nenapada :oops:
To jsem zatim nezkusil.