2 Příloh-a(y)
Re: Chladič do fortrona 500w
Dole v kazdej sekcii, prip. priamo v profile. Viz. priloha
Pokud mas namysli vetrak, tak nejlepsi by byla asi noctua nf p12. Je tady o ni thread, kde zjistis, ze je to velmi tichy a kvalitni vetrak, ktery dokaze dobre "tlacit" vzduch, takze se hodi prave treba do zdroju.
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
Pokud mas namysli vetrak, tak nejlepsi by byla asi noctua nf p12. Je tady o ni thread, kde zjistis, ze je to velmi tichy a kvalitni vetrak, ktery dokaze dobre "tlacit" vzduch, takze se hodi prave treba do zdroju.
Suhlas s nf p12, resp.
Resp. nieco malo sa o tom riesilo aj v tomto threade http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=66208
vyborny, dekuji vam vsem jdu do ty noctuy:)
Citace:
Původně odeslal
axetom
vyborny, dekuji vam vsem jdu do ty noctuy:)
Inak ešte je tu jedna vec k rozmysleniu - ako ho napájať.
1 - klasika zo zdroja - napojiť ho priamo, tak ako tam bol ten pôvodný fan
2 - mimo zdroja - ja osobne o mám takto. Mám to cez regulátor a výhoda je v tom, že sa dá doladiť si otáčky fanu v zdroji podľa potreby chladenia a hluku.
Keď som skúšal napojiť Noctuu NH12-1200 priamo (bod 1), mal som pocit, že to nebude stačiť a nechcel som riskovať.
No jeste jsem premyslel a radsi teda koupim jinej zdroj a tenhle dam do jinyho pc. Nechce se mi preci jen prijit o zaruku.
Citace:
Původně odeslal
axetom
No jeste jsem premyslel a radsi teda koupim jinej zdroj a tenhle dam do jinyho pc. Nechce se mi preci jen prijit o zaruku.
Corsair HX520W bude tým pravým orechovým v tomto prípade :D
kamarad doporucil tohle. Potahne to sestavu co je v podpisu. Bude stacit??Jde mi jak o penize tak i o hluk. Po prechodu na noctuu jsem plne spokojen az na tenhle zdroj a ten thermalthake tuzingovej modrej vetrak vpredu na case. Taky pujde pryc.