Jen sem tuhle novinku zahlid v Czechcomputeru za neuveritelnych 28000Kc s DPH, takze hura vsichni pro ni :wink: :lol:
A uzivejme Hyper threadingu 8-)
Printable View
Jen sem tuhle novinku zahlid v Czechcomputeru za neuveritelnych 28000Kc s DPH, takze hura vsichni pro ni :wink: :lol:
A uzivejme Hyper threadingu 8-)
zahlid nebo koupil?
Abys nam to otestoval nez to vsichni koupime ;D
Opravdu jen zahlíd. Koupit ještě nejde, oficiálně vyjde až 14. listopadu. Ale možná už bychom mohli udělat pořadníky a čekat ve spacákách před prodejnou, jako se čekalo v roce 1989 ve frontách na první Favority. ;DCitace:
Původně odeslal lullu
heh Halene to prirovnani jefakt pekny :wink:
Myslim ze i kvalita bude stejna hihihi :lol:
Já už se nemůžu dočkat, hned pro něj poběžim ;D
nebo jaxe čekalo před otevřením ElectroWorldu ;DCitace:
Původně odeslal Halen
No, to sem chtěl napsat, ale nevěděl sem jak se to menuje, jonom sem, to viděl v televizi, to bylo hustý, jak tam brakovali ty videa... ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
Kazdopadne sem zvedavej, kdo tady bude mit prvni cisty 3GHz a po O/C by mohlo bejt 3,5 :o
Sakra ja chci bejt bohatej :lol:
já už jsem tady to nový pentium v podpise viděl. Tuším Frantacrack. Ale nevím jestli se tomu dá věřit. Má ho v podpise už delší dobu, tak nevím kde by ho sehnal. ;)
HT ma kazdy P4 Nordwood a nie len 3GHz :-) ;D
Nie je to tak, ze ostatne maju HT zablokovane ??? :wink: :roll:Citace:
Původně odeslal Mroch
V 1989 na Favorita dodali prednostne diky tomu ze jsme meli znamyho v mototechne, mame 3 kus v Pce, datum vyroby je narazeny na 1988, pred Elektroworld jsem necekal, nebot video za 1499 se bude dat za chvili bezne koupit a 28 litru za P4, sic na 3GHz, nedam, protoze v Pardubicich se to krade ve Foxconnu a prodava za 4000 Kc/kus... to je max cena u 2.8/533.... takze zadny vetsi rozptyleni... dalsi pohodovej den
Jo kam se budu talcit je fronta na zmrzlinu v lete
Ak mas p4 nordwood tak skus utilitku CPU-Z a tam najdes HyperThreating - YESCitace:
Původně odeslal OndreJ
3GHz na 3,5? to bys měl nějaký přibržďěný, ten pujde, tak na 4,2GHz ;DCitace:
Původně odeslal lullu
Tak tak. Pokud nepůjde aspoň na 4GHz, tak vůbec nemá smysl o něm přemýšlet. ;)Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Tak to s tim HT sem fakt nevedel a docela na to :o Jestli pude na 4,2GHz tak 8) A jestli ho nekdo sezene v PCich za 4 litry tak :o 8) :D
2Ogre: to myslis vazne? Npis mi plz nakej kontakt, jestli to de, dik :wink:
No to je sice pěkné, že všechny Pentia 4 (nejen Northwoody, ale i Willamette) podporují podle CPUID HyperThreading, když si ale necháte vyjet výstup EBX v CPUID=1. zjistíte, že se jedná pouze o jeden logický procesor. Čili HTT je sice podporován, ale jen pro jeden procesor. Až teprve P4 3,06 GHz bude podporovat dva logické procesory.Citace:
Původně odeslal Mroch
:) uz si ho du kupit! ta cena je lakava!Citace:
Původně odeslal lullu
Nechci bejt skeptit , aleGHz jako reálný nevidim těch 3,5 asi spíš(s normal chlazením a napětím).
hodne jich jde do Prahy, takze pokud kupujete CPu bez dokladu tak dat za nej 8kKc jako jsem videl obcas na netu je nesmysl...
ja jsem treba akci propasl a pak cekal, td jsem na XP... neva
Ogre : já nevím co je špatného zaplatit 8500 Kč za 2.8Ghz,a rok na to mám záruku :wink:
Mno zaruka 1 rok neni spatna vec, ale pokud to nedejboze pripeces (P4 verim ze ne) a nebo prorazis vysokym napetim a bude to viditelne schorely tak boli min 4 nebo 8.5 kKc...
Ogre : no s Volcano 7+ bych se nebál rozhodně že to shoří a průrazné napětí,více než 1.75V dávat nebudu,neřeknu kdybych tam měl retail intel chladič,ale to nemám.P IV něco vydrží jinak by Asus tam nedával maximálně 1.85V (přitom ve skutečnosti to jede na 1.9V!)
OK