Re: samsung 226BW - HP w2207
No záleží na vkusu, mě naopak to lesklý plně vyhovuje. V práci mám toho samsunga a subjektivně je pro mě to HP lepší. Navíc na světhardware měly tuším nějaký nedobrý kus. Určitě bych si ho při koupi nechal předvést, u těch HP skutečně záleží kus od kusu.
Citace:
Původně odeslal
cody1
podsviceni bych se nebal (pokud nenarazis na opravdu spatny kus)
ale pokud mas vedle sebe, nebo za zady okno?? Tak to HP nebude to prave;) (vlastni zkusenost)
Citace:
Původně odeslal
mejla
No já to mám téměř vedle okna a je to v poho, opravdu záleží na subjektivním pocitu.
//trochu to upresnim:
pokud mas okno vedle jako mejla? Tak bude nejspise vse OK.
Ja jsem mon. kupoval detem a maji ho v rohu, takze na nej dopada svetlo oknem pod uhlem 45stupnu a to je bohuzel nic moc :(
Takze pokud mate nekdo okno za sebou nebo monitor v rohu a okno se nachazi na stene sousedici s protilehlym rohem? Tak bych nedoporucoval.
I vzhledem k porzorovacim uhlum (hlavne zespodu = filmy z gauce) bych doporucil panel s jinou technoligii nez TN.
Nechci ho v ZADNEM pripade nijak pomlouvat ;) je to super monitor, deti jsou z nej happy, ale ja z duvodu, ze nemam porovnani s jinym LCD....Asi jsem moc narocny?
Ja osobne zatim zustanu u sveho CRT Samsung SM 959NF
No já to mám téměř vedle okna a je to v poho, opravdu záleží na subjektivním pocitu.
okno za sebou nemam a asi nikdy ani mat nebudem :D
tak som sa rozhodol,zajtra rano objednavam HP w2207H
dufam že sa nesklamem ale nemalo by sa to stat
potom napíše ako to dopadlo
Možná jsi mohl popřemýšlet o tom Lenovu, vypadá že to je suprkauf ;-)
Citace:
Původně odeslal
meteor
Možná jsi mohl popřemýšlet o tom Lenovu, vypadá že to je suprkauf ;-)
tj, s TNkama se to neda srovnat...
Citace:
Původně odeslal
Ssnake
tj, s TNkama se to neda srovnat...
To je vsetko pravda, len problemom asi bude graficky vykon potrebny na plynule hranie s nativnym rozlisenim:-/
Inak ad Samsung 226 BW - kdesi som cital, ze samsung do nich montuje tri druhy/serie obrazoviek. Myslim A,S a este nieco (asi C). Naj je S, naopak A nebrat. To asi C je niekde medzi.
Viz :
http://64.233.179.104/translate_c?hl...s-verdict.html
http://64.233.179.104/translate_c?hl...r-226bw-c.html