Re: GeForce 7600GT problem
ovladac k monitoru jsi nainstaloval?
Citace:
Původně odeslal
Hiko
jednoducho nejdu na nej LCD monitori je jedno ci maju Analgo alebo digi vstup , pls HEEELP
A kde to konktretne nejde? Jenom ve windows nebo to nezobrazi ani textovy rezim po zapnuti PC? Pokud jde o winy, nastav si v ovladacich panelech obnov. frekvecni 60Hz. Pokud to ale nedela nic ani po zapnuti - pres analogovej vstup by melo jet dycky, tak bude asi nekde problem... Este neni na tom monitoru prepinac vstupu? Bejva na to jedno tlacitko nebo kombinace tak zkus procvakat.
Ono tie LCD idu normal az kym dojde na WIN, a skusal som aj menit obnovovaciu frekvenciu pod VGA rezimom ale neuspesne, akonahle som nieco zmenil v ovladacoch = NO signal, a ked som pripojil na tu grafiku naraz CRT aj LCD tak som nastavenia mohol robit normal v DUALview mode ale s tym ze LCD bolo stale TMA.
Nemal si predtym nejaku velku uhlpriecku toho stareho CRT??...ci nahodou neostalo nejake brutalne rozlisenie...ktore dajme tomu tvoje nove LCD nezvalda.
EE toto LCD je 19´´ rozlisenim to nieje ((
zkusil bych snizit zkusebne na tom CRT rozliseni na 800x600. a znovu.
Citace:
Původně odeslal
Hiko
Ono tie LCD idu normal az kym dojde na WIN, a skusal som aj menit obnovovaciu frekvenciu pod VGA rezimom ale neuspesne, akonahle som nieco zmenil v ovladacoch = NO signal, a ked som pripojil na tu grafiku naraz CRT aj LCD tak som nastavenia mohol robit normal v DUALview mode ale s tym ze LCD bolo stale TMA.
Nabootuj v safe mode, odinstaluj vsetky ovladace...Restart...klasicky boot do win...Ak ide v safe mode normalne, tak problem je tam... (v ovladaci)... :)
No problem bude v ovladaci len neviem aky presne problem. ((
Citace:
Původně odeslal
Hiko
No problem bude v ovladaci len neviem aky presne problem. ((
Myslim, ze to aky problem tam je, nie je az tak podstatne... Ked ti pomoze reinstal, asi to tak daleko riesit ani nebude treba... ;)
Nok eby pomohl reinstal tak by som sa hambil ze sem pisem. Ale ja som si nainstaloval kvoli tomu aj win novy ale nepomohlo :(
Tak to uz je ozaj divne...Skus kartu v inom kompe a uvidis...Mozno to skonci reklamaciou... :(