Nazdar,nema někdo zkušenost s D1.3 v teto desce.Podle stránky www.msi.com.tw tam nejede ale zajimalo by me proč když 13x100 v BIosu je.ver.3.4- Dik
Printable View
Nazdar,nema někdo zkušenost s D1.3 v teto desce.Podle stránky www.msi.com.tw tam nejede ale zajimalo by me proč když 13x100 v BIosu je.ver.3.4- Dik
Když se koukneš na můj podpis tak zjistíš že kecají. Mně to šlape bez problémů 8-) . Jen se mi občas stane při restartu, že na úvodní obrazovce se mi nezobrazí typ procesoru a memory test, ale na funkčnost to nemá vliv :evil:.
@Aladar72...ale Ivošek se asi ptá jestli tam pujde 1.3ka o kterým píšou v CPU SUPPORT že "NO" :-(
jinak @Ivošek
>>>>
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=1464
>>>>
tady jsem taky neco podobneho o upragradu resil.... :| :| :wink:
No ja mam takovej pocit zhe ta deska umi i 13,5 a myslim zhe to pojede protozhe kdyz tam jede 1,2 tak 1,3 skoro na 100% jet musi...je to stejny jadro a v nicem se to nelisi.....pojede
Půjčil jsem si do své desky MSI K7T Pro 2-A nový procesor 1,3G Duron - normálně mi tam s XP-čkama chodí 650@850 Duron Spitfire. Deska ho detekuje správně, kontrola pamětí je také OK, pak se začnou natahovat XP-čka a po chvíli to vytuhne. Když nabootuji z FDD třeba W98 tak to chodí. To musím přeinstalovat XPčka nebo by to mělo fungovat ze starou instalací pro Spitfire?
Asi špatně čtu ale není náhodou název tohohle threadu :Citace:
Původně odeslal kayhak
Duron 1.2 nebo 1.3 do desky MSI K7T Pro-2a ???????
Tudíž jsem mu odpověděl dle svých možností....
Citace:
Původně odeslal Stakl
Mně to šlape na WXP úplně bez problémů a po výměně z D750 jsem nic nemusel přeinstalovávat.
Jo a mně se po zapnutí taky detekuje proc i mem test, jen občas po restartu z WXP se to nezobrazí, pokud restartuju z linuxu tak je to tam pokaždé. Možná s tím mají něco společného WXP nevím, ale na funkčnost to nemá vliv.
To Ivošek:
Zkus se třeba domluvit v obchodě, kup 1,3 zkus a jestli nepojede, tak ať ti ho vymění za 1,2 ten by měl chodit.
Citace:
Původně odeslal Aladar72
Jojo v pohode myslel si to dobre ja jsem to zase bral z toho prvniho postu jak psal
"Nazdar,nema někdo zkušenost s D1.3 v teto desce.Podle stránky www.msi.com.tw tam nejede ale zajimalo by me proč když 13x100 v BIosu je.ver.3.4- Dik"
:wink: :wink:
Takze ty ted 1,2ku tam mas v ty desce!! :wink:Citace:
Původně odeslal Aladar72
A ja se zase prave rozmyslim jestli mi tam pojede ta 1,2ka v ty samy desce