Jakej nejlepší soft na převod DVD do DivX?
Já jsem zkoušel Flaskmpeg,Xmpeg,VirtualDub,NanDub,DVD2AVI,RipItAll .Kterej by jste mi doporučily a proč ???
Printable View
Jakej nejlepší soft na převod DVD do DivX?
Já jsem zkoušel Flaskmpeg,Xmpeg,VirtualDub,NanDub,DVD2AVI,RipItAll .Kterej by jste mi doporučily a proč ???
ja bych ti doporucil mencoder z baliku mplayer, ale to je jenom pro linux :|Citace:
Původně odeslal SOAD
GoardinatKnot vytvoření projektu pro externí program, obsahujeCitace:
Původně odeslal SOAD
- DVD decrypter - ripnutí DVD
- DVD2AVI - vytvoření projektu pro GoardinatKnot
- VStrip - Vytáhnutí zvukové stopy z VOBů
Beesweet - přepovod AC3 do mp3
VirtualDubMod 1.14.3.2 - komprimování videa a poté spojení videa s mp3 nebo AC3 nebo třeba obojí.
SubRip - vytvoření textový titulků
RipItAllCitace:
Původně odeslal SOAD
pretoze si vsetko nastavis na zaciatku a mozes ist kludne spat :smoke:
Jenže mě RipItAll nefunguje.A co říkáte na xmpeg nebo Flaskmpeg.Mě se snim pracuje dobře.Dokonce i kvalita je dobrá,jenže má to háček.Vytvořené AVI mi nejde otevřít ve virtualdubu,takže nemůžu připojit zvuk :evil:Citace:
Původně odeslal salwator
ja sice DVD nemam, ale kazdy odporuca Smart Ripper...najdes ho niekde na www.dvd.box.sk
Je vidět,že DVD nemáš,protože jinak by jsi něco takovýho nemohl napsat :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal Odar
Smart Ripper slouží jen k převedení vobů na disk :idea:
Ale no , nebuc zas moc mudri. Podstate mal pravdu. Ale pouzil iba prvy soft.Citace:
Původně odeslal SOAD
Chápu,že chceš bránit "slabšího",ale musíš uznat,že pravdu neměl.Mě šlo o program,kterej převádí(kóduje)vobko do DivXu!!!Citace:
Původně odeslal AjsTi
Radši mi někdo napište jestli máte nějaký zkušenosti s Xmpeg.Ten starší (4.5) mi jde v pohodě.Novej 5.0a mi dělá neplechu.Ve výsledným AVI mi totiž vypadávaj textury>kodekem to ale neni všude jinde to funguje.Asi si teda říkáš proč to řešim,když mi funguje Xmpeg4.5.Jenže AV,který v tomhle programu udělám mi nechce otevřít VirtualDub :evil: ???
Nie zle si to pochopil. Slabsi silnejsi hehe ;DCitace:
Původně odeslal SOAD
Koduje ziadny skor kompresuje a to robi Virtual dub a nandub. Nandub vychadza z Virtualdubu . Vie pracovat s mp3 s vbr a s ac3 zvukom VD to nevi. No ale preco to nespravis tak ako som popisal ?
ked uz si taky haklivy, tak komprimuje... :smoke:Citace:
Původně odeslal AjsTi
ty to robis s kompresorom :lol: ;D ???
Houbeles haklivy. Jo mam kompresor zvany VirtualDub ;DCitace:
Původně odeslal salwator