Problém s ovladači na nVidia TwinTech 7600GT
Zdravím, mám menší problém s ovladači na tuhle kartu...(nVidia TwinTech 7600GT).
Nainstaloval jsem ovladače z CD, zaktualizoval z netu, ale místo klasické nabídky nVidia v nastavení zobrazení, se mi zobrazuje odkaz, na který kliknu a otevře se mi nové okno, ve kterém je sice nastavení grafiky, ale je anglicky (což by ještě tak nevadilo) a navíc vidím použe jednu položku velkého seznamu menu vlevo. Ostatní jsou jakoby neviditelné, než na ně kliknu, a když na ně kliknu, tak zase nevidím tu minulou položku v menu. Už jste se někdo s tímhle setkal ?
Re: Problém s ovladači na nVidia TwinTech 7600GT
odinluj to a nahod nejake posledni z www.guru3d.com např.
Citace:
Původně odeslal
-Ja8k1-
Jakej je mezi těmahle a originálníma rozdíl ?
Citace:
Původně odeslal
Findrod
Jakej je mezi těmahle a originálníma rozdíl ?
Su novsie, je velky predpoklad, ze budu robit menej problemov resp. ze budu viac problemov riesit... Je ti treba este iny argument?
Skus co ti -Ja8k1- radil a ked nepomoze, pytaj sa dalej... ;)
pokud si nainstalujes nejnovejsi z nvidia.com, nic nezkazis. Funguji.
Citace:
Původně odeslal
GreenOrchid
pokud si nainstalujes nejnovejsi z nvidia.com, nic nezkazis. Funguji.
Fungují,fungují... ale bohužel to je nějaký promiňte mi ten výraz na sračku... Když jsem viděl ovladače k MSI, tak byly přehledné a ve vlastnostech systému se objeví v záložce nastavení přehledná záložka s nastavením... Tyhle ovladače to je hrůza, aby se v tom prase vyznalo. Pošlu screen, jak budu moct... Případně díky za rady :confused:
Citace:
Původně odeslal
Findrod
Fungují,fungují... ale bohužel to je nějaký promiňte mi ten výraz na sračku... Když jsem viděl ovladače k MSI, tak byly přehledné a ve vlastnostech systému se objeví v záložce nastavení přehledná záložka s nastavením... Tyhle ovladače to je hrůza, aby se v tom prase vyznalo. Pošlu screen, jak budu moct... Případně díky za rady :confused:
screen se nekde asi zapomel :D
Po roce a půl zcela určitě :D:D Kor když den po posledním postu tady byl Findrod naposled ;)