Jaky 22 wide LCD?
libi se mi LG WTQ-SF ,kolem 6800Kc?
nebo jine alternativy?
Printable View
Jaky 22 wide LCD?
libi se mi LG WTQ-SF ,kolem 6800Kc?
nebo jine alternativy?
ja mam dobry zkusenosti se Samsungem SyncMaster 226BW, ale videl jsem v akci i ten LG (L226) a rekl bych ze jsou kvalitativne na stejny urovni, takze bych si vybral podle ceny (mela by bejt podobna), nebo podle toho ktera znacka se ti vic libi a nijak moc to neresil :)
otec si koupil na kancelarske veci Codegen (Mustiff) 2208
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...n&SearchType=1
musim ric ze me monitor celkem prijemne prekvapil. DVI-D jsem za tu cenu rozhodne necekal. jinak trosku horsi je uhel zezpodu a samozrejme cerna cerna asi nikdy nebude.
jinak co jsem zatim cetl tak super je to nove lenovo s SPVA a 1920x1200 ale to uz zase stoji pres 10K.
klavni je asi na co to primarne chces.
Já mám hp w2207h, a rozhodně si nestěžuji :) To jen, abych ti to neulehčil-
Mám samsung 2032BW a spokojenost velká :).
Ked pockas do 14.2. tak v ten den vyjde Computer 3/08 s velkym testom 22" panelov (k nim vo zvlast kategorii aj 24" ale tych je ovela menej) ;) tam by si snad nejakeho kandidata nasiel podla exaktnych merani
zalezi co od toho monitoru chces. ja mam Samsung 223BW a podla mna je v pohode. uhly sice nic moc, podsvietenie je hlavne hore trochu silnejsie, ale nejako mi to nevadi. na net a filmy mi uplne vyhovuje a hry hram iba obcas (hlavne fps a da sa na to pozerat).
a samozrejme zalezi od toho kolko do toho vrazit. cim viac prachov, tym menej kompromisov ;)