Externa USB zvukovka s podporou linuxu
Chcel by som kupit nejaku lepsiu zvukovku k notebooku ale bezim na linuxe, co sa tyka podpory ext zvukoviek v linuxe su na tom lepsie USB, takze asi USB staci mi to na prehravanie, nahravanie nepotrebujem, rozmyslal som najprv o m audio audiophile usb ale nema USB 2 , takze potom asi EMU 0404 USB, ma oproti 0202 sietovy adapter ktory moze skor pomoct ako uskodit ;), budem tym krmit KRKy RP5,v tom notebooku je integr. zvukovka a niekde chytam interferencie(mam pocit ze od adapteru k booku lebo pri vyssom odbere sa meni frekvencia tych pazvukov co sa tam primiesavaju-vyssi odber prudu a ked odpojim adapter tak je total cisty zvuk), zemna slucka to nieje(asi), mam to v jednej zastrcke vsetko, skusal som aj tienene kable sice cez redukciu ...ale nepomohlo, tak ma to celkom serkaa tak to chce nejaku normalnu zvukovku, ALE ! mam USB mysku aj klavesnicu a obcas externy USB HDD, takze aby mi aj cez to USB neliezol nejaky bordel resp, pri vytazeni CPU nejake puky atp...ma niekto osobne skusenosti? Po nete som o tom celkom dost pocital ale skor ma zaujimaju osobne skusenosti, BTW kubuntu Hardy distribucia,
dakujem
Re: Externa USB zvukovka s podporou linuxu
Re: Externa USB zvukovka s podporou linuxu
Citace:
Původně odeslal
macher
iBasso D1
Na sluchatka to moze byt fajn ma to 3,5 jacky(je to portablea to ja nejak nepozadujem), ale myslim ze toto by nebolo vhodne k tym KRKom, ale este ma napadlo ze ak mi pojde digital out na integrovanej zvukovke mozem pouzit aj tu EMU 0404 ako externy DAC, niekto to mal tusim takto rozbehane. Ale dakujem za tip.