Terratec Aureon zvukovky, jak si vedou?
Ahoj,
chci si kupovat novou zvukovku a rozmýšlím mezi
TERRATEC Aureon 7.1 PCI ML
TERRATEC Aureon 5.1 PCI ML
SB M-AUDIO Revolution 5.1
Creative Labs X-Fi mX Xtreme Audio
Dost se mi zamlouvá ten Terratec, co jsem tak po netu posbíral tak němci umí :)
Měl jste je někdo možnost vyzkoušet ?
Použití na doma. Občas nějaká hra, poslouchání muziky ale i nahrávání a úprava hudby (čistě amatérsky).
díky
Re: Terratec Aureon zvukovky, jak si vedou?
Aniž bych si chtěl dělat reklamu, zrovna v bazaru prodávám Terratec Aureon5.1 Sky (již se nevyrábí) s čipem Envy24, 24bit/192 kHz (stejný čip má i tebou zmíněná M-Audio Revolution 5.1)... Na kartu jsem nahrál bios Prodigy od Audiotraku, který poskytuje lepší ovladače. Používal jsem ji dříve ve stolním PC se sluchátky Philips HP 910. což byla opravdu skvělá kombinace. Po přechodu na notebooky už bohužel bez využití.
Kdybys měl zájem - zde je onen bazarový thread: http://4um.overclocking.cz/showthrea...462#post776462
Jde preflashovat TERRATEC Aureon 5.1 Sky na M-audio Revo 7.1 ? Teoreticky snad jo, ne? Samozřejmě že bude pořád 5.1, ale na driverech z revo 7.1..........
Citace:
Původně odeslal
boow
Jde preflashovat TERRATEC Aureon 5.1 Sky na M-audio Revo 7.1 ? Teoreticky snad jo, ne? Samozřejmě že bude pořád 5.1, ale na driverech z revo 7.1..........
Tímhle si nejsem jistý, i když jsou to velmi podobné karty. Postup na Audiotrak Prodigy 7.1 mám prověřený, flash na Revo (ať už 5.1 nebo 7.1) jsem nikde neviděl...
Jinak jsem se díval na ty nové zvukovky z 1. příspěvku:
Citace:
Původně odeslal
Adam
TERRATEC Aureon 7.1 PCI ML
TERRATEC Aureon 5.1 PCI ML
... a na první pohled nic moc (podpora pouze 16 bit/48 kHz u verze 5.1, takže pravděpodobně žádný zázrak). Od časů Aureon Sky/Space velký krok zpět ...
btw Aureon 5.1 Sky je v stále k mání...
bazarový thread: http://4um.overclocking.cz/showthrea...462#post776462[/QUOTE]
Mě to nefunguje, nemám přístup nebo co... měl bych zájem určitě, za kolik?
Citace:
Původně odeslal
boow
Mě to nefunguje, nemám přístup nebo co... měl bych zájem určitě, za kolik?[/QUOTE]
jj, noví členové mají přístup do bazaru zakázaný, tuším je to omezené karmou, podívej se do pravidel...